Nieuws

Voet

Heerlijk genieten dankzij de massagemobiel!

Ben jij nog op zoek naar een origineel idee om je trouwfeest, bedrijfsevenement of feestje op te leuken? De Massagemobiel komt ter plaatse om je te verwennen met een deugddoende massage naar jouw keuze! Of je nu last hebt van stress, of gewoon even wil genieten, is van geen tel: de medewerkers van de massagemobiel zorgen ervoor dat jouw body, mind & soul getrakteerd worden op een super de luxe ervaring!
Het gezicht achter dit project is Steven Huyge, die maar liefst 12 jaar ervaring als masseur op de teller heeft staan. Naast de uitbating van zijn eigen praktijk, is hij ook actief als docent Massagetechnieken op onze eigen Schoonheidsschool. Met de Massagemobiel breidt hij zijn professionele activiteit nu dus ook uit naar bedrijven, evenementen en feesten.

massage


Wie graag in de voetsporen van Steven wil treden, hoeft uiteraard ook niet op zijn honger te blijven zitten. Het enige wat je hoeft te doen, is je in te schrijven voor de ‘Ayurvedische Massage’ bij de Schoonheidsschool. In ‘no time’ zet jij de eerste stappen binnen de wereld van de alternatieve massagetechnieken! What’s not to like?

Meer informatie vind je op https://www.massagemobiel.be/

Heerlijk genieten dankzij de massagemobiel - Google Chrome 10072014 104319.bmp


Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Ayurvedische Massage 01/10/2017 Gent 10u00 – 15u00
Ayurvedische Massage 15/10/2017 Antwerpen 10u00 – 15u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!