Nieuws

Hmbalmain

H&M x Balmain

H&M heeft de nieuwe collectie in samenwerking met Balmain voorgesteld op de runway van New York. De langverwachte collectie werd gecreëerd door de Franse designer Olivier Rousteing. Zijn ontwerpen stralen een rock chic glamour uit dat duidelijk in de smaak valt bij sterren. Zo is de bekende militaire Napoleon jacket van Balmain al een statement kledingstuk geweest van Michael Jackson, Gwen Stefani, Rihanna en Beyoncé.

beyoncé
kleur groep

Rousteing, die eerder al voor Roberto Cavalli heeft ontworpen, is sterk beïnvloedt door exotische stijlen en ontwerpt graag voor een jong en hip publiek. Niet verwonderlijk dus dat een van de modellen niemand minder is dan Kendall Jenner. De fotoshoot, die plaats vond op een moderne stadsmetro omvat 5 modellen waarbij elk een ander aspect van de lijn representeert.

Naast de opvallende, rijke kleuren met een specifieke voorkeur voor smaragdgroen, zijn grote gouden sieraden terug helemaal in. De kettingen en armbanden hebben een etnische Afrikaanse look en de oorbellen en riemen mogen dit najaar bezet zijn met kristallen.

smgroen
chromo en mono

Rousteing baseert zich op de huidige trends, maar neemt het een stapje verder met elegante barok printen en sensuele zijden stoffen. De monochrome trend blijft nog steeds haute couture en de harembroek blijkt een kleine comeback te maken, weliswaar in een iets stijlvollere uitvoering.

Verder komen de typische Balmain kralen ook in deze collectie terug en worden de kledingstukken met prachtige gouden draad verfraaid.

kerst
oudjaar

Heb je nog geen gepaste kerstjurk of dat perfecte kleedje waar je mee kan schitteren met oudjaar? Ga dan binnenkort zeker eens kijken in de H&M in jouw buurt. Vanaf 5 november liggen de kledingstukken in de winkels en zijn ze ook online te koop.

Ben je zelf gepassioneerd door mode, volg je de trends op de voet en wil je graag helpen in het stylen van mensen en het geven van modetips? Word dan snel Personal Shopper en start je carrière als mode adviseur! Hieronder vind je alvast de nodige informatie.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Personal Shopper 21/10/2017 Gent 10u00 – 14u00
Personal Shopper 04/11/2017 Antwerpen 10u00 – 17u00
Personal Shopper 25/11/2017 Hasselt 10u00 – 14u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!