Nieuws

Celebrity Style Crisp Tops Shorts

Hoe draag je een short? 5 tips!

Een shortje is het mode-item bij uitstek voor deze zomer! Weet je niet goed hoe je een short het beste kunt dragen? Aan de hand van 5 praktische tips leggen wij alvast uit hoe je shortblunders kan voorkomen!

1. Combineer met het juiste topje

Strakke topjes met een diep decolleté zijn geen goed idee. In combinatie met een shortje zie je er namelijk al snel te bloot uit, wat zorgt voor een goedkoop effect. Zorg er steeds voor dat je short het enige gewaagde kledingstuk is dat je aanhebt. Een eenvoudig T-shirt met ronde hals zorgt bijvoorbeeld voor een heel stijlvolle, vrouwelijke touch. Als het ’s avonds wat kouder wordt, kan je je outfit gemakkelijk upgraden met een gekleed of stoer jasje.

2. Zorg voor sexy benen

Het spreekt voor zich dat de zomer hét seizoen is om je benen in de kijker te zetten. Ga je binnenkort naar een belangrijk feestje en wil je een short dragen? Doe dan zeker de moeite om enkele keren per week te sporten. Crosstraining, lopen en fietsen laten je benen er al na een paar trainingen strakker uitzien! Wrijf je benen ook in met een verstevigende crème om eventuele sporen van cellulitis te verwijderen. Een goede zelfbruiner maakt je benen nog aantrekkelijker en verbergt kleine imperfecties.

3. High heels!

sleehak

Combineer je short met hoge hakken, liefst sleehakken. Met sleehakken toon je niet alleen groter, je kan ook gemakkelijker stappen. Koop liefst een paar zonder enkelbandjes, want zo plaats je je enkels in de kijker.

Voel je je toch veiliger met platte schoenen, investeer dan in vrouwelijke sandaaltjes of ballerina’s. Sportschoenen en teenslippers kun je beter vermijden, tenzij je er wil uitzien als een typische toerist.

4. Maak het niet te kort!

De vorm en lengte van je short spelen een cruciale rol. Hij mag absoluut niet snijden ter hoogte van je heupen of te strak zitten aan je billen! Onthoud ook dat een short pas stijlvol oogt als hij een derde van je bovenbenen bedekt. Het is veel beter om een te lang exemplaar een beetje te moeten inkorten, dan in een beschamend kort shortje rond te lopen!

5. Klassieke kleurtjes

Kies voor klassieke kleuren. Een zwart, kaki, wit, beige of marineblauw shortje is eindeloos combineerbaar en garandeert een verfijnde look. De jeansshort is dan weer dé klassieker bij vrouwen die voor een wilde ‘rock-’n-roll’-look gaan. Vermijd in ieder geval shorts in felle kleuren of met drukke patronen. Ze doen je figuur geen eer aan!

schoonheidsschool kleur stijl consulent opleidingen

Stijl is enorm belangrijk in onze huidige maatschappij. De eerste indruk die mensen van je krijgen, wordt voor een groot deel bepaald door je uiterlijk. Een stijl die bij je figuur en je persoonlijkheid past, zorgt voor een stralend uiterlijk en zelfvertrouwen! Je maakt een schitterende indruk als je je goed voelt in je kleren.

Wil je een goede indruk maken en je vol zelfvertrouwen voelen? Of wil je met je fashionkennis anderen adviseren? Zou je graag de uitstraling van je klanten een boost geven? Dan is onze cursus Stijlconsulent zeker iets voor jou!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!