Amber Van Geert

O-M-G ik heb eindelijk de stap gezet! Ja je ziet het goed ik start opnieuw met een opleiding & wat kijk ik er naar uit! Ik heb eigenlijk nooit mijn school afgerond. Ik ben in mijn laatste jaar van het middelbaar gestopt & why oh why want voor dat 1 laatste jaartje, nog maar 10 maanden tanden bijten maar ik kon het niet. Van het 3de middelbaar gestart met te veel wisseling van school, richting leidde dit tot het falen van mijn laatste jaren. Niet weten wat ik precies wilde, ik was OP dus stopte ik maar. Heel soms wel spijt maar dan denk ik weer, dit moest gebeuren om nu te staan waar ik sta. Veel jobs gedaan maar nooit iets wat ik mij voor het leven zag doen. Eindelijk gestart met wat ik graag doe! Mijn eigen webshop @fashionaddict.be waar ik het beste wil uit halen! Instagram dat ook deels een job is waar ik ook het beste wil uit halen! Voor beide heb ik niet de allerbeste kennis en die wil ik gaan uitbreiden vandaar mijn keuze grafisch vormgever waar ik uiteindelijk zoveel kanten mee op kan! Natuurlijk is het moeilijk om avond onderwijs te volgen wanneer je een kleintje hebt, vandaar mijn keuze voor een thuisstudie die @centrumvooravondonderwijs ook aanbiedt. Nu kan ik super gemakkelijk inplannen wanneer ik studeer en kan ik er ook echt tijd voor maken!

doLike Amber Van Geert

Amber Van Geert followedCourses


Amber Van Geert wouldLikeToFollow


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op verschillende studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat is mogelijk. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee waarmaakt.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-