Nieuws

Knokke

Instant summer glow met bronzing poeder

Met dit zalige zomerweer wil iedereen graag zo snel mogelijk een bruin velletje. Ik ook! Zeker met de felle kledingkleuren, die deze zomer helemaal “in” zijn, is een bruine huidskleur een must. Meestal breng ik zelfbruiner aan, maar soms vergeet ik het of heb ik er simpelweg geen tijd voor. En net dan krijg ik telefoon om een lastminute terrasje te gaan doen met vriendinnen. Dan kies ik voor een snelle én gezonde oplossing: bronzing poeder!

Bronzing poeder is een make-upproduct en geen zelfbruiner. Het bruin was je er dus gewoon weer af. Wacht wel even na het aanbrengen van je bodymilk vooraleer je aan de slag gaat met dit poeder om vlekken te voorkomen.

Kies een tint die dichtbij jouw huidskleur ligt. Je kan er ook voor kiezen om een aantal tintjes aan te schaffen zodat je hiermee kan experimenteren. De lichtste tint breng je aan op je wangen en je decolleté. De donkere tint kan je gebruiken voor een schaduw onder je jukbeen aan te brengen of op je kin. Let wel op met de donkerste poeders. Ga hier spaarzaam mee om voor een natuurlijk effect.

Ga vervolgens verder met je gezicht en zelfs je hele lichaam. Met een lichte tint breng je een zonnegloed aan over gans je lichaam en met de donkere kleuren kan je gaan schaduwen. Tijdens bikini – en badpakkenshoots is dit trouwens dé truc van de visagisten. Breng wat matte bronzing poeder aan langs beide zijdes van je buik en krijg zo datzelfde modellenbuikje!