Nieuws

Lang Haar

Je korte haar beu? 5 tips!

Heb je je aan een trendy kort kopje gewaagd, maar heb je nu besloten dat het toch niets voor jou is? Het haar van een gezonde persoon groeit ongeveer 1 centimeter per maand. Dat betekent dat na een jaar je lokken 12 centimeter zou moeten zijn gegroeid. Wil je graag zo snel mogelijk van je korte kapsel af? Volg dan onze tips!

  • Voeding: Haar bestaat uit keratine, een proteïne dat opgemaakt is uit aminozuren. Om nieuwe haren aan te maken, moet je lichaam die aminozuren produceren. Voeding rijk aan proteïne is dus goed voor je haar. Kortom, zet veel eieren, vlees en zuivelproducten op het menu.

  • Verzorging: Was je haar slechts twee tot drie keer per week met warm water. Te heet water droogt het namelijk uit en maakt het broos, waardoor het trager zal groeien.

  • Massage: De hoofdhuid masseren is een goede manier om de groei te stimuleren. Het verhoogt namelijk de bloedcirculatie en zorgt dat je haarfollikels de nodige voedingstoffen krijgen.

  • Knipbeurten: Je haar regelmatig laten knippen, stimuleert de natuurlijke haargroei.

  • Producten: Er zijn ook heel wat producten die groei van haar stimuleren. Sommige haarproducten beschermen je lokken en moedigen groei aan: Conditioners, sprays die tegen de hitte beschermen, supplementen die haargroei stimuleren, natuurlijke oliën, proteïnebehandelingen, …

Heb je geen zin om te wachten tot je haar teruggegroeid is? Wat dacht je van extensions?

extensions

Haarextensions zijn erg populair. Een goed kapsel betekent namelijk heel veel. Het speelt een grote rol bij de eerste aanblik en kan de sterke punten van je gelaat ondersteunen. Haarextensions maken je haar langer of geven meer volume aan je kapsel. Het effect kan echt heel bijzonder zijn.

In onze opleiding Hairextensions leer je verschillende mogelijkheden en technieken kennen om extensions te plaatsen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Hairextensions 09/11/2017 Gent 18u30 – 21u30
Hairextensions 12/12/2017 Hasselt 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!