Nieuws

Shutterstock 92835550e

Kom eens origineel uit de hoek met Valentijn

Aanstaande donderdag is het weer zover, dan schiet Cupido zijn pijlen er weer lustig op los. Weet je nog niet wat hoe je jouw geliefde op een originele manier kan verrassen? Geen probleem, wij hebben een ideaal en uiterst nuttig geschenk in petto voor jouw man. Wat dacht je van een cursus kleur en stijl voor mannen? In deze dagopleiding leren we jouw partner hoe hij zich perfect kan kleden voor elke gelegenheid.

Mannen hechten steeds meer en meer belang aan hun uiterlijk en hoe ze voor de dag willen komen. Met de cursus kleur-en stijl voor mannen worden ze stap voor stap begeleid door onze professionele docente.

Ook vrouwen zijn uiteraard van harte welkom in deze dagopleiding. Wil je je verder specialiseren na jouw opleiding allround kleur, stijl en imago? Ben je tewerkgesteld in de herenafdeling van een kledingzaak? Dan is deze opleiding een perfecte aanvulling om jouw kennis verder uit te breiden en je klanten advies op maat te geven.

Met de juiste accessoires en de perfecte snit en vorm, laat je mannen in no time schitteren in hun outfit.

Schrijf je nu in voor de opleiding kleur- en stijlconsulent voor mannen!

Wil je meer weten over deze opleiding? Neem dan zeker eens een kijkje op de cursuspagina! Hieronder vind je alvast de startdata voor deze cursus.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!