Nieuws

Shutterstock 153521174

Lezen we liever over seks dan zelf te vrijen?

De trailer van de nieuwe Fifty Shades sequel is nog maar 24h uit, het behaalde op die korte tijd al de hoogste kijkcijfers ooit. Nadat de boeken in één geheel verslonden werden, is het dus nu de beurt aan de films die onze ogen de kost moeten geven… Uit onderzoek van DottyBingo.com blijkt echter dat dames liever over seks lezen dan zelf aan seks te doen… Klopt dit?

Uit een ondervraging van maar liefst 400 vrouwen over hun seksuele verlangens is gebleken dat 44 procent van de proefpersonen toegaven liever over erotische avonturen te lezen dan zelf een stevige vrijpartij aan te gaan. Toch is het lezen van pikante literatuur niet al te bevorderlijk voor je relatie. Zo verklaarden 43 procent van de vrouwen dat boeken als de ‘Fifty Shades’ serie hen lieten inzien dat ze eigenlijk een saai seksleven hebben. Wat ertoe leidt dat ze nog minder zin in seks hebben…

cursus sekscounseling
Erotische literatuur

Dat het niet om een klein deel van de vrouwelijke bevolking gaat, blijkt uit de volgende cijfers: maar liefst negen op tien vrouwen zou ten minste één erotische novelle verslonden hebben en twee derde zou, mits wat meer vrije tijd, vaker naar een pikant boekje grijpen. Speelt ons seksleven zich dan echt alleen maar af in ons hoofd?

Bron: mamanieuws.be

koppel boek

Moeten we onze voldoening echt halen uit de soms frustrerend korte erotische passages in melige novelles en is de release van de Fifty Shades films de climax waarop we gezamenlijk al jaren zitten te wachten? Hoe komt het dat deze cijfers de harde realiteit zijn achter een schijnbaar gelukkig huwelijk of langdurige relatie en hoe kan jij er iets aan doen om jouw Anastasia naar boven te halen met de Christian die deze nacht in jouw bed ligt?

Ontdek of ook jij een echte seksgodin in je hebt schuilen en hoe jij andere mensen kan helpen terug plezier te beleven met hun seksleven. Volg de cursus Sekscounseling en word een echte expert op het vakgebied van seksualiteit en sensualiteit.