Nieuws

Liendegol55

Lien Degols geheime project

Lien Degol zal binnenkort samenwerken met een prestigieus modemerk. Maar welk merk het is, dat blijft voorlopig nog even geheim…

Vlaanderen kent Lien Degol vanop tv als een styliste die geen blad voor de mond neemt. Ze heeft ook al bewezen dat ze er wat van kan als het aankomt op het kleden van vrouwen met een maatje meer. Het is dus geen toeval dat het plussize fashionmerk Paprika in het verleden maar wat graag met haar samenwerkte. Intussen staat vast dat Lien ook adviseur wordt voor één van de grootste modeketens in België.

De keten, die voorlopig nog anoniem blijft, liet in een reactie weten dat ze Lien kozen omwille van haar uitmuntende kennis op het vlak van mode voor een maatje meer. Ze hebben Lien gevraagd om niet zozeer zelf kledij te gaan ontwerpen, als wel advies geven bij de collectie. De keten wil pas bekend worden gemaakt bij de grote lancering van de collectie.

Bron: www.she.be
Foto: www.standaard.be

opleiding-imagoconsulent

Wil jij net zoals Lien Degol met je fashionkennis anderen adviseren? Zou je graag de uitstraling van je klanten een boost geven? Dan is onze cursus Stijlconsulent vast iets voor jou!

Met deze opleiding kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion.


Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!