Nieuws

Luxury Vintage Pop Up Event

Luxury pop-up sale met vintage items!

Heb je altijd al gedroomd van een echte Chanel handtas, een authentieke Hermes sjaal of killerschoenen van Louboutin? Ben je echter nog aan het twijfelen over het prijskaartje of vind je de drempel om boutiques in de Nationalestraat binnen te stappen net iets te hoog? Zet dan zeker deze zaterdag, 27 februari in je agenda, dubbel onderlijnd en 3 maal omcirkeld, want dan vindt er een uitzonderlijk evenement plaats: het luxury pop-up event.

We zijn sowieso al in de ban van pop-up events, van zomerbars tot kookworkshops, maar dit is toch net iets anders. 2 boutique eigenaressen hebben samengewerkt om speciaal voor jou een exclusieve vintage sale te organiseren. Denk hierbij aan geliefkoosde, luxueuze items met een charmant vleugje geschiedenis eraan vast. En uiteraard een veel toegankelijker prijskaartje! Vergis je echter niet, de producten zijn nog steeds na jaren, zoals het een designermerk beaamt, van topkwaliteit.

Het event vindt plaats in het Biznis Hotel in Lokeren, van 10 tot 17u. Het is tevens de enige dag dat je je kans kan wagen op je eigen vintage parelstuk voor je garderobe. Wees er zeker bij en scoor die ene handtas waar je al jaren naar verlangt. En waarom ook niet ineens de bijpassende schoenen, die tijdloze klassieke oorbellen en een prachtig horloge? Laat je verrassen door de schatten die je er kan vinden…

pop up event

Ben jij ook zo een fashion freak, wil je altijd alles weten over de nieuwste trends in mode, hoe je aparte stukken kunt combineren of welk kledingstukken het meest geschikt zijn voor een bepaald lichaamstype? De organisatrices van dit event, Francine Kerckhaert en Sophie Van de Vyver helpen je dan graag verder! Naast een passie voor mode met hun eigen winkels, zijn zij tevens docenten Kleur, stijl en imagoconsulent aan de Schoonheidsschool! Laat je omtoveren tot een Blair Waldorf en wordt zelf expert in de fashion industrie.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Allround Kleur-, Stijl- en Imagoconsulent 07/10/2017 Gent 10u00 – 13u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!