Nieuws

Shutterstock 109960433 E1417265004114

Maak een statement met je sieraden

Juwelen zijn dé manier om je outfit perfect tot zijn recht te laten komen. Bovendien kan je zo ook je beste eigenschappen in de spotlight zetten. Wil je gaan voor een gedurfde en opvallende look waarmee je de aandacht zal trekken? Ga dan voor statement juwelen. Deze juwelen zijn ontworpen om te spelen met je outfit, maar ze zijn net iets minder indrukwekkend wanneer je ze niet correct draagt. Het mooie eraan is dat je slechts één stuk nodig hebt om je outfit te doen opvallen. De sleutel hierbij is om het eenvoudig te houden en je kledij af te stemmen op die ene halsketting of dat paar oorringen. Je kan ook statement sieraden combineren, maar het is belangrijk hierin een evenwicht te vinden. Volg deze tips voor een ‘it’-look. De jaloerse blikken en complimentjes zullen je kant uitkomen.

tumblr

Minder is meer

Laat opvallende stukken voor zichzelf spreken. Doe ze zeker geen onrecht aan door te veel te dicht op elkaar te dragen. Draag bijvoorbeeld geen armbanden én ringen of oorringen én halskettingen samen. Dat is overkill… Wat je wel perfect kan doen, is grote oorringen combineren met een statement armband. Een cocktail ring ziet er ook schitterend uit bij een gedurfde halsketting. Probeer erop te letten dat de materialen hetzelfde zijn en dat de patronen of ontwerpen niet botsen.

Lees meer

Eenvoud siert

Grote accessoires draag je het best op eenvoudige kledij. Blijf weg drukke prints of glitter en onthoud dat je de aandacht wil vestigen op het juweel. Een little black dress is hiervoor heel geschikt. Een simpele jeans en wit topje zijn ook de ideale achtergrond voor een kleurrijk stuk. Je kan je statement juweel ondersteunen met fijnere accessoires in hetzelfde kleur of materiaal.

Halsketting

Wil je je halsketting goed laten uitkomen? Zorg dan zeker voor de juiste neklijn. Kragen, halter topjes of truitjes met te veel detail draag je beter niet. Strapless, ronde of V-lijnen zijn ideaal. Een eenvoudige coltrui doet je halsketting ook schitteren. Je zal nooit de mist ingaan als je de achtergrond neutraal houdt in één kleur. Zo blijft je sieraad ook elegant.

Lees meer

statement halsketting

Ringen

Wanneer je een opvallende ring draagt, moet je weten dat dit de aandacht zal vestigen op je handen en dus ook op je nagels. Een manicure is een must. Let erop dat je nagellak afgestemd is op de kleuren van je ring. Vermijd nail art en glitter en ga voor een eenvoudige kleur.

statement

Oorringen

Schitterend, sierlijk en je kan er niet naast kijken. Statement oorringen zijn het eerste wat mensen opvalt. Ze kaderen je gezicht en daarom is het essentieel een paar te kiezen dat past bij je gelaatsvorm. Het is ook belangrijk om je haar en make-up eenvoudig te houden. Ga niet voor een volumineus kapsel, maar wel voor stijl haar of een chique chignon. Wil je kleurrijke oorringen dragen? Zorg dan voor natuurlijk uitziende make-up.

statement oorring

Je kan nooit genoeg juwelen en accessoires hebben. Draag ze op de juiste manier en je outfit wordt naar een hoger niveau getild. Als je het verkeerd doet, kan je de aandacht trekken om de verkeerde redenen. Tijdens onze cursus Stijlconsulent leren we je eerst aan hoe je elke vrouw kan doen stralen in kledij die past bij haar lichaamsvorm. Daarna leer je bepalen welke stijl je klant heeft. Tot slot werk je de look af met juwelen en accessoires die perfect bij haar passen. Boeiend toch? Niet twijfelen… gewoon doen!

Foto’s: Everett collection, DFree

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Stijlconsulent 14/11/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30
Stijlconsulent 13/01/2018 Gent 10u00 – 13u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!