Nieuws

Massage

Massage onder de boom

Een ontspannende massage krijgen kan wonderen doen! Wij hebben voor je partner dan ook een ideaal kerstgeschenk in gedachten: een opleiding basis lichaamsmassage . Op die manier leert hij/zij de kneepjes van het vak en kan jij in de toekomst genieten van heerlijke massages. Om het extra leuk te maken, kunnen jullie de cursus ook samen volgen zodat jullie elkaars model kunnen zijn.

Naast het feit dat een massage enorm ontspannend kan werken, sommen onze docenten graag nog een aantal voordelen op.

* Een massage zorgt ervoor dat we minder stress hebben. Door het lichaam te masseren, verlaagt je bloeddruk waardoor ook je stresshormoon afneemt. Verder is het zo dat je lichaam een positieve boost krijgt waardoor je veel beter gaat slapen, meer zelfvertrouwen krijgt en je jezelf beter in je vel voelt.

* Massages bevorderen ook de slaap, indien je dus moeilijkheden hebt met in slaap te geraken ‘s avonds, is een massage van 10 minuutjes de ideale oplossing. Bepaalde hersengolven worden dan geactiveerd waardoor je sneller in slaap valt.

* Indien je last hebt van rug- of spierpijnen is een massage zeer effectief om de pijn te doen afnemen. Probeer dus in de toekomst eerst een massage uit alvorens naar pijnstillers te grijpen. Ook yoga oefeningen en accupunctuur zijn een goed alternatief voor pijnstillers.

* Een massage geeft een boost aan het immuunsysteem. Door bepaalde delen van ons lichaam te masseren, verhogen onze witte bloedcellen waardoor ons afweersysteem veel beter functioneert.

Rep je dus naar onze cursus basis lichaamsmassage, relaxatiemassage of massagetherapeut en bezorg je partner een origineel eindejaarsgeschenk onder de kerstboom.

Alvast hele fijne feestdagen gewenst!