Nieuws

Media & wellness coaching door Geena Lisa!

Misses Globe Belgium krijgt trainingen van Bekende Belgische Topdocenten aan de Schoonheidsschool: Daisy Van Cauwenbergh, Jani Kazaltzis en Geena Lisa!

Geena Lisa is een experte op het gebied van Media en Wellnesstrainingen. Zij is reeds jaren bezig met gezondheid en relaxatietrainingen. Zij zal onze Missen dan ook leren omgaan met de stress en spanningen die dit glamoureus event met zich mee brengt. Je zal een unieke kant van Geena en de Missen te zien krijgen die nooit eerder is vertoond.

Elke vrouw kan in eender welke fase van haar leven en op eender welke leeftijd mooi en aantrekkelijk zijn. We zoeken een intelligente, onafhankelijke en sterke vrouw die meer is dan alleen maar de verpakking.

De nieuwe Misses Globe Belgium zal gekroond worden op 6 juni in Kursaal Oostende en ons land vertegenwoordigen tijdens de internationale wedstrijd Mrs Globe in Californië.

Om haar goed voor te bereiden op deze internationale opdracht hebben alle finalistes zondag 19 april intensieve trainingen gekregen van Belgische topdocenten in de grootste Schoonheidsschool van België.

www.missesglobebelgium.be
wwww.nachtvanbeautyenwellness.be