Nieuws

Wimperextensions

Natuurlijk verleiden met one-by-one wimperextentions

One-by-one wimperextensions is een zeer populaire methode om de wimpers te verlengen en je volume een boost te geven. Hierbij wordt op elke wimper apart en individueel de wimperextension aangebracht waardoor je een prachtig en natuurlijk ogend resultaat verkrijgt. Deze techniek duurt iets langer om aan te brengen, maar zorgt dan ook voor een langduriger resultaat. Bij goed onderhoud kan je tot zelfs 1 maand lang genieten van een volumineuze blik!

De Schoonheidsschool biedt al een opleiding wimper- en wenkbrauwbehandeling aan waarbij het verven van de wimpers en wenkbrauwen, het epileren en opmaken van de wenkbrauwen en het aanbrengen van valse wimpers aan bod komen. Tot nu toe omvatte dat laatste het verlengen van de wimpers door middel van trosjes en wimperstrips.

wimper en wenkbrauwen

Omwille echter van de grote vraag naar de one-by-one methode, zowel onder de studenten als de klanten van schoonheidsinstellingen, konden we het niet laten om ook deze opleiding in ons aanbod op te nemen. Vanaf het najaar kan je dus aan De Schoonheidsschool deze felbegeerde techniek leren en expert worden in het professioneel aanbrengen van deze wimperextensions!

lash extensions wimperbehandeling

Tijdens deze dagopleiding leer je onder andere welke materialen je nodig hebt en waarvoor het dient, welke kwaliteit van wimperextensions en lijm primeert; je leert uiteraard ook welke techniek gebruikt wordt om de extensions aan te brengen voor een fenomenaal resultaat en het onderhoud dat nodig is om je klant zo lang mogelijk van de wimpers en de nieuwe look te laten genieten.

Bovendien kom je ook te weten hoe je de extensions er professioneel afhaalt, zonder de originele wimpers te beschadigen. Dit kan van toepassing zijn in de zeldzame gevallen waarin er bv sprake is van een allergie aan de lijm. Uiteraard maakt een goede hygiëne ook standaard deel uit van de beste service die jij je klanten biedt.

lash extensions

Deze opleiding is ideaal voor wie al een diploma Visagie of Schoonheidsspecialiste heeft en een extra service wil aanbieden aan de klanten, of wanneer je ervoor kiest freelance te werken en een thuisservice wilt leveren. Daarnaast kan je ook aan de slag als werknemer in een wellness of schoonheidsinstituut. Opties genoeg dus om van expert in het aanbrengen van wimperextentions je beroep te maken en te starten in de beauty-industrie of je carrière naar een hoger level te tillen door deze zeer populaire techniek ook aan te bieden. Schrijf je vandaag nog in en word dé specialist in one-by-one wimperextensions!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Wimperextensions One-By-One 04/12/2017 Gent 10u00 – 16u00
Wimperextensions One-By-One 10/12/2017 Hasselt 10u00 – 16u00
Wimperextensions One-By-One 27/01/2018 Antwerpen 10u00 – 16u00
Wimperextensions One-By-One 11/02/2018 Brussel 10u00 – 16u00
Wimperextensions One-By-One 04/03/2018 Hasselt 10u00 – 16u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!