Nieuws

Lichaamstaalexpert

Nieuwe opleiding: lichaamstaalexpert

Voor je professionele en persoonlijke relaties is het steeds belangrijk dat je een goede eerste indruk nalaat. Slechts vijf procent van jouw eerste indruk wordt bepaald door wat je zegt. Maar liefst zestig procent van jouw eerste indruk ontstaat door je houding, manier van bewegen en kleding en vijfendertig procent wordt gerelateerd aan je stem- en woordgebruik. Een uitstekend voorbereide boodschap gaat dan ook verloren indien jouw houding en lichaamstaal hier niet mee overeenkomen.

Lichaamstaalexperten worden gevraagd in vele verschillende domeinen. Politici, bekende personen, zakenmensen,… doen vaak beroep op hen om zo hun zelfvertrouwen en communicatievaardigheden te vergroten. Deze opleiding is geschikt voor iedereen die als lichaamstaalexpert(e) een eigen zaak wilt starten. Streef je naar een succesvolle carrière in de zakenwereld en wil je zelf overtuigend leren communiceren? Dan is ook deze opleiding voor jou de ideale stap naar succes.

Deze opleiding combineert uitstekend met wie reeds kleur-, stijl-, en imagoconsulent, lifecoaching of psychologie aan De Schoonheidsschool heeft gevolgd.

Lees meer over deze nieuwe opleiding op de cursuspagina! Hieronder kan je alvast de volgende startdata voor de cursus lichaamstaalexpert terugvinden.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!