Nieuws

H2

Opendeurdag in De Schoonheidsschool

Heb je helaas onze opendeurdag in januari gemist en zou je toch nog graag voor je start met je cursus een blik werpen op onze geweldige leslokalen en fenomenale docenten? Klik hieronder dan zeker op het filmpje en maak kennis met Melissa Pöpsel, docente visagie, die alles weet over de wondere wereld van make-up en zelf de professionele opleiding tot allround Visagist verzorgt.

Studenten Sandy Elst, Kitty Delbaen en Diane Bogaert geven jou hun redenen waarom ze kozen voor De Schoonheidsschool en docente sport en beweging, Karen Van Hoye, vertelt je waarom je zeker de volgende opendeurdag niet mag missen! Neem een kijkje en wees er volgende keer zelf bij om geïnspireerd te worden door de vele cursussen, je passie te vinden en betoverd te worden door De Schoonheidsschool!

Ons uitgebreide aanbod in beauty, wellness en fashion opleidingen vind je hier. Laat je verleiden door de vele mogelijkheden, schrijf je in voor een van onze cursussen en word binnenkort zelf schoonheidsspecialiste, visagiste of modeconsulent.

Maar De Schoonheidsschool is ook veel meer dan je denkt…! Spreekt grafisch vormgever, lifecoach, wedding planner of interieurstylist je meer aan? Die opleidingen kan je ook bij ons volgen! Kijk snel op de website voor de eerstvolgende startdata in jouw buurt en vervolmaak jezelf met een échte praktijkopleiding.