Cursus

Ben je afgestudeerd als MUA in de richting Allround Visagie van De Schoonheidsschool / Centrum Voor Avondonderwijs? Grijp dan deze unieke kans en volg gratis een professionele MAC PRO Class!

Tijdens deze praktijkgerichte workshop van MAC, gegeven door topvisagistes, maak je kennis met de nieuwste make-uptrends. Je krijgt bovendien de kans om vragen te stellen aan vakmensen met jarenlange ervaring in het wereldje. Een ideale manier dus om contacten te leggen, je skills aan te scherpen én je netwerk uit te breiden. 

Zelf deelnemen? Stuur dan even een mailtje naar info@schoonheidsschool.com
 

Lessenverloop

De opleiding MAC PRO class bestaat uit 1 lessen. Elke les duurt 2 uren en gaat steeds door op dezelfde weekdag dat de lessenreeks gestart is. In het overzicht met de startdata van de opleiding MAC PRO class vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld voor de opleiding bedraagt slechts 0.00 euro. Dit bedrag omvat het cursusmateriaal, de professionele begeleiding van de docent, het gebruik van de lokalen en het examen.

Examen en diploma

Op het einde van je opleiding leg je een examen af. Dit examen zal bestaan uit een theoretisch en een praktisch gedeelte.

Wanneer je voor beide onderdelen minstens 60% behaalt, ben je geslaagd voor het examen. Je ontvangt dan het erkend diploma MAC PRO class. Hiermee kan je als zelfstandige starten als je ook in het bezit bent van een diploma bedrijfsbeheer of je kan er mee aan de slag als werknemer.

Benodigdheden

Tijdens de eerste les krijg je het cursusmateriaal. Je moet enkel schrijfgerief en een cursusblok meenemen.

Praktische info

0.00 euro

  • All-in cursusgeld
  • Erkend diploma
  • Duur: 1 lessen
  • Voor iedereen

Inschrijven

Het programma kort samengevat:

  • De nieuwste make-uptrends!

Wat je zal kunnen:

De nieuwste make-uptrends!

Ben je benieuwd hoe de lessen zullen verlopen? Het filmpje hieronder geeft je een duidelijk beeld van het lessenverloop. De groepen worden zo samengesteld dat iedereen op een aangename manier de lessen kan volgen en voldoende begeleiding krijgt van de docent.

 
Follow-up cursussen