tConsultant

Ilse Stroobant

Ilse studeerde af als interieurvormgever en voerde deze functie, en die van calculator, verschillende jaren uit in een bouwbedrijf. Hierdoor is zij uiteraard de perfecte curator voor de opleidingen binnen de thema's Vastgoed, Interieur en Bouw & Renovatie!
  • Ilse is een echte teamplayer die graag de puntjes op de i zet. Met haar positieve ingesteldheid ziet ze elk obstakel als een opportuniteit en een nieuwe uitdaging! Bovendien volgde ze zelf ook de cursus SketchUp aan het CVA.
  • Haar vrije tijd besteedt ze graag aan familie en vrienden, lekker eten, citytrips, skiën, concerten, wandelen met de hond,...
  • Haar motto: 'I am mine.' Wat wil zeggen dat je levenspad in eigen handen ligt. Leer dus uit wat je tegenkomt en kijk steeds vooruit!

Echte teamplayer

Ervaring in de bouwsector

Obstakel is een opportuniteit


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op verschillende studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat is mogelijk. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee waarmaakt.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0