tConsultant

Kim Hosewol

 

Als financieel medewerker zorgt Kim samen met haar collega's van finance voor de financiële administratie van het bedrijf. Ze beheert de financiën van onze school, en dat altijd met een glimlach op haar gezicht. Daarnaast overziet ze ook de betalingen en bestellingen van studenten én zorgt ze ervoor dat er geen fouten worden gemaakt. Kim bekijkt alles wat binnen- en buitengaat, en niets ontsnapt aan haar oog voor detail!

 

‘Voor studenten blijft het belangrijk om te blijven bijleren. Zo stop je nooit met groeien.’

 

Vrienden, familie en collega’s komen op de eerste plaats in Kim haar vrije tijd. Ze kan ook wel genieten van lekker culinair eten en nieuwe plekjes ontdekken. Daarnaast heeft Kim ook een grote liefde voor katten!

 

Administration & finance

Staat altijd voor je klaar

Blijf bijleren


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0