Start wanneer het jou uitkomt

Een opleiding volgen met een drukke agenda is een uitdaging. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, voorzien wij verschillende startmomenten voor onze groepslessen en virtual classes. Zo zorgen wij ervoor dat jouw opleiding wél mooi in je huidige schema past. Ben je benieuwd naar het eerstvolgende startmoment van jouw favoriete opleiding? Bekijk dan snel de cursusplanning!

ga ervoor

Vind jouw startdatum

Schrijf jij je in voor groepslessen of virtual classes? Dan volg je één keer per week les op een vast lesmoment. Kies je bijvoorbeeld voor een opleiding van vijf lessen die start op een woensdagavond, dan heb je vijf achtereenvolgende woensdagavonden les. Tijdens de laatste les van de lessenreeks leg je een examen af. Sommige opleidingen bestaan uit slechts één les die doorgaat in het weekend.

Dankzij de structuur van vaste lesmomenten behoud je je motivatie en druk je uitstelgedrag de kop in. De wekelijkse opvolging stelt je in staat om de leerstof beter te onthouden. Zo ben jij aan het einde van de lessenreeks helemaal klaar voor jouw examen. Benieuwd wanneer jij aan je opleiding gaat beginnen? Kies snel jouw ideale startdatum.

meer informatie


Start vandaag nog

Heb je behoefte aan nóg meer flexibiliteit? Dankzij onze thuisstudies studeer je waar en wanneer je zelf wil. Na je inschrijving krijg je direct toegang tot ons online leerplatform eCampus, zodat je meteen zelfstandig aan de slag gaat. Dankzij onze online tools begin je meteen met je dromen na te jagen!

Het overige cursusmateriaal komt binnen 7 dagen na je inschrijving aan bij je thuis. Je studeert op je eigen tempo én krijgt een jaar lang online begeleiding van een ervaren docent die professioneel actief is in het werkveld. Je krijgt de kans om vragen te stellen via je persoonlijk studentenprofiel en ontvangt steeds binnen de 48 uur een antwoord.

neem een kijkje


interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-