De beste beauty-opleidingen

De Schoonheidsschool is de nummer één school voor gespecialiseerde beautyopleidingen. Ontdek onze thema's en kies jouw favoriete opleiding!

Schoonheidszorgen

Van gelaatsverzorging tot ontharingstechnieken: je vindt bij ons een uitgebreid aanbod aan opleidingen in de Schoonheidszorgen die jouw carrière naar een ander niveau tillen. Wil jij onverzorgde voeten verhelpen en mensen helpen om weer vol zelfvertrouwen sandalen te dragen? Ga voor een opleiding uit het thema Voetverzorging.

Wil jij je specialiseren in de medische kant van de schoonheidszorgen? Behandel je klanten nóg effectiever door je te verdiepen in het thema Medisch & Cosmetisch. In die opleidingen leer jij de huid actief te liften en verjongen, een figuurcorrectie uit te voeren of mensen te verlossen van die vervelende acne.

bekijk de opleidingen


Mode en styling

Denk jij vaak 'dit moet beter' terwijl je langs de etalage van een winkel loopt? Barst je van de ideeën voor originele designs? Dan is het hoog tijd dat je start met een cursus over Kleding Maken & Ontwerpen. Onder begeleiding van een modeprofessional leer je alles over kleuren, materialen en silhouetten. Voor je het weet ben je helemaal klaar voor een carrière in de modewereld!

Is jouw outfit altijd on point en wordt je constant gevraagd om stijladvies? Wie weet ga jij wel een mooie toekomst als stylist tegemoet! Behaal een diploma in Mode & Styling en bereid je voor op een job in de wondere wereld van magazines, catwalks, fotoshoots en televisie.

bekijk de opleidingen


Make-up en hairstyling

Hou je van een natuurlijke 'no make-up' make-uplook of is een full glam meer jouw ding? Schrijf je in voor je favoriete opleiding over Make-up en start jouw carrière als professionele make-upartiest! Vind je verzorgde handen minstens even belangrijk als een mooi opgemaakt gezicht? Dan is een opleiding rond Nagelstyling helemaal jouw ding!

Heb jij zin om wilde wenkbrauwen voor eens en voor altijd te temmen? Volg dan een van onze opleidingen binnen het thema Wimpers & Wenkbrauwen. Kriebelen jouw handen bij het zien van een levenloze haardos? Dan haal jij gegarandeerd voldoening uit een opleiding over Hairstyling.

bekijk de opleidingen


Gezond leven

Wil jij meebouwen aan een betere levenskwaliteit en gezondheid voor iedereen? Dan is een opleiding over Gezondheidszorg & Welzijn iets voor jou! In tijden van fastfood, kant-en-klaarmaaltijden, vetten en suikers is gezond eten een uitdaging. Met een opleiding uit het thema Gezonde Voeding help jij mensen om lekkere én goede keuzes te maken.

Help jij straks anderen om meer evenwicht te vinden in onze gejaagde wereld? Wil jij de balans vinden op vlak van gezonde voeding, sport en mindfulness? Wil je meer weten over begrippen als aromatherapie, kruidenstempelmassage of bachbloesemtherapie? Volg dan een opleiding in het thema Evenwichtig Leven!

bekijk de opleidingen


Massage en sport

Wil jij graag een échte massage geven? En lijkt het je geweldig om mensen helemaal zen naar huis te laten gaan? Schrijf je dan snel in voor een opleiding uit het thema Massagetechnieken. Tijdens je opleiding leer je de kneepjes van het massagevak voor een intensieve shiatsu massage, een verkwikkende hot stone massage en meer.

Sporters zijn steeds vaker op zoek naar goede mentale en fysieke begeleiding. Sta jij te popelen om levens in beweging te zetten? Of wil je sporters begeleiden naar topprestaties met gepaste sportmassages of voeding? Dan ben je met een opleiding in het thema Sport aan het juiste adres!

bekijk de opleidingen


Alternatieve therapieën

Ben jij ruimdenkend en gebeten door alternatieve methodes? Bij ons moet je zijn voor boeiende opleidingen rond Spiritualiteit & Energetische Therapieën. Dompel je onder in de wereld van de spiritualiteit en ontdek technieken die ontspanning, vitaliteit en gezondheid bevorderen.

Vind jij dat alledaagse therapieën soms tekortschieten? Wil jij in staat zijn om die tekorten aan te vullen met alternatieve behandelingen? Verbreed je horizon met een van onze boeiende en praktijkgerichte cursussen die je volledig inwijden in de wereld van de Alternatieve Therapieën.

bekijk de opleidingen

Persoonlijke ontwikkeling

Met behulp van de opleidingen in het thema Persoonlijke Ontwikkeling verschaf je meer inzicht in de menselijke psyche. Zo help je jezelf én anderen richting een positievere toekomst. Wil jij technieken als Mindfulness of NLP aanleren? Dan is een boeiende opleiding over Psychologie & Therapie de perfecte keuze voor jou.

Met een opleiding in de categorie Kinderverzorging & Opvoeding ben je in staat alle kanten op te gaan. Van ADHD-coach tot schrijver van kinderverhalen. Alle opleidingen zijn opgesteld door vakexperts en zorgen ervoor dat jij straks doet wat écht belangrijk is: een lach toveren op het gezicht van een kind.

bekijk de opleidingen

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-