Ons glam team

Ons topteam van docenten en interne medewerkers zet zich iedere dag in om jouw opleidingstraject goed te doen verlopen. Elke medewerker beschikt over unieke vaardigheden die cruciaal zijn binnen onze organisatie. Benieuwd naar wie wij zijn? Maak kennis met het team!

Professionele docenten

Ons docententeam bestaat uit gedreven beautyprofessionals met heel wat jaren ervaring op de teller. Zij werken dagelijks in het vakgebied waarover ze jou lesgeven en leren je hoe het er écht aan toe gaat in de praktijk. Zo ontdek jij alle geheimen voor een succesvolle carrière in de schoonheidssector.

Voor onze docenten staat jouw persoonlijke ontwikkeling steeds centraal. Ze geven je de kans om je grenzen te verleggen vanuit je eigen ideeën, interesses en persoonlijkheid. Zo ontwikkel jij je eigen stijl en onderscheid je je van de concurrentie. Neem eens een kijkje naar wie jou binnenkort lesgeeft!

maak kennis met onze docenten


Interne medewerkers

Ook achter de schermen werken wij heel hard. Ons intern team bestaat uit gedreven opleidingsconsulenten die dagelijks paraat staan om jou te helpen met al je vragen. Samen met de copywriters, het grafisch team, het HR-team, het IT-team en de boekhouders, doen zij er alles aan om jouw opleidingstraject vlot te doen verlopen.

Van een toegankelijke website tot een vriendelijke stem aan de telefoon: ons team wil je zo goed mogelijk ondersteunen en begeleiden, zodat studeren aan de Schoonheidsschool voor jou een onvergetelijke ervaring wordt!

maak kennis met onze medewerkers

interestsCarouselHeader