Nieuws

Feestnagels

Prachtige nagels

Je hebt je stijlvolle feestoutfit reeds uitgezocht, maar er mist nog iets? Voeg wat extra glamour toe met mooie en verzorgde feestnagels! Met deze simpele tips van onze studenten allround nagelstyling kies je zo voor dé partyproof nails die je zorgvuldig gekozen outfit helemaal compleet zullen maken.

Eén van de meest eenvoudige manieren om je nagels in een feestelijk jasje te stoppen is kiezen voor de juiste kleur. Een mooie rode kleur zorgt steeds voor een glamoureuze toets. Groen is ook een goede optie, daarnaast zijn bessentinten leuk. Je komt helemaal in de juiste feeststemming met goud en zilver. Durf je opvallen? Ga dan voor tinten als blauw en zwart en helemaal hip ben je met chocoladebruin.

Heb je voor een sobere feestoutfit gekozen? Kies dan voor een trendy glitternagellak. Je nagels zijn dan het perfecte accessoire bij je outfit! Wil je liever iets minder opvallends maar toch uniek? De Britse fashionista Alexa Chung verscheen onlangs met lederen nagels op de rode loper. Ze gebruikte hiervoor een speciale nagellak die je als een normale nagellak aanbrengt, maar die opdroogt met een lederen look.

Wie graag zelf aan de slag gaat, kies voor de laatste stijlvolle trend: kaviaarnagels. Hiervoor heb je rode nagellak nodig, een potje kleine rode en een potje groene parels. Meng deze bij elkaar, verf je nagels met laagje en laat drogen. Vervolgens ga je er nog een keertje over met de lak en houd je je vinger in het potje parels. Druk dit voorzichtig aan en laat drogen.

Is nagelstyling jouw passie en wil je graag een opleiding volgen? Neem dan eens een kijkje in het cursusaanbod nagelstyling!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Allround Nagelstyling 06/03/2018 Hasselt 18u00 – 22u00
Allround Nagelstyling 13/03/2018 Antwerpen 09u00 – 13u00
Allround Nagelstyling 21/04/2018 Antwerpen 10u00 – 14u00
Allround Nagelstyling 24/04/2018 Gent 18u00 – 22u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!