Prijzen en Awards

Guinness World Record: Most Cosmetic Make-overs in 24 hours

De Schoonheidsschool is “Officially Amazing”. We kregen de bevestiging dat het wereldrecord “Most Cosmetic Make-overs in 24 hours” officieel binnen is. De Schoonheidsschool bemachtigde een plaatsje in het Guiness Book of Records!

In oktober hebben onze 5 visagistes maar liefst 686 deelneemsters een make-over gegeven, en dit in 24 uren non-stop. Het vorige record van 531 make-overs (op naam van een Turks team) werd dus niet alleen verbeterd, maar gewoonweg verpletterd.

Om het record te kunnen behalen hebben zij zich wekenlang voorbereid om zo snel mogelijk gezichten te transformeren. De volledige make-up moest bestaan uit foundation, concealer, poeder, blush, oogschaduw in twee kleuren, mascara, eyeliner en lippenstift, want anders was de poging niet geldig. Iedere visagiste klaarde deze klus in gemiddeld 7 à 8 minuten per deelneemster.

Winnaar van de Grote Make-Upwedstrijd voor Scholen

De Schoonheidsschool is al jarenlang dé referentie op het vlak van professionele opleidingen in Beauty, Mode en Wellness. Deze voortrekkersrol werd op 21/04/2017 nog eens extra in de bloemetjes gezet met een gouden plak op de prijsuitreiking van de Grote Make-Upwedstrijd voor Scholen van Make Up For Ever.

Studente Buket Sen mocht onder begeleiding van haar coach, docente Melissa Pöpsel, De Schoonheidsschool vertegenwoordigen. Ze won als meest getalenteerde visagiste de 1ste prijs op elf deelnemende scholen! Samen met Melissa creëerde ze een unieke look met speciale aandacht voor de juiste productkeuze, die ze stap voor stap uitwerkte in een award-winning face chart.