Nieuws

Ruby Wax Groot

Ruby Wax in de handen van docente Andrea Simons

De docenten van De Schoonheidsschool hebben allemaal een succesvolle carrière opgebouwd. Hun jarenlange ervaring geven ze graag door aan onze studenten. Docente visagie Andrea Simons mocht op de Boekenbeurs de bekende comédienne en schrijfster Ruby Wax onder handen nemen. Pret verzekerd!

Andrea vertelt hoe ze in contact kwam met Ruby Wax: “De Schoonheidsschool bracht me in contact met Ruby Wax. Toen ze me vroegen of ik interesse had om Ruby Wax (dé Ruby Wax!) te maquilleren heb ik uiteraard onmiddellijk ja gezegd. Sinds ik docente visagie ben bij De Schoonheidsschool krijg ik meerdere aanbiedingen in de mediawereld. Zo heb ik al ervaring kunnen opdoen bij Belgium’s got talent, missverkiezingen, fotoshoots en modeshows.

Ruby staat bekend om haar grote mond, maar ze is echt heel lief. We hebben vooral hard gelachen. Het was erg druk voor Ruby omdat zowel fans als journalisten haar steeds aanspraken en met haar op de foto wilden. Het was dus niet gemakkelijk om haar in de stoel te houden! Aan het einde van de dag bedankte ze me oprecht voor haar make-up. Ze vroeg mijn kaartje voor haar volgende bezoek in België. Wat een mooi compliment!

Werken in de mediawereld is erg hectisch, maar wel heel leuk! Droom jij van een mediacarrière? Dan moet je vooral erg flexibel zijn. De tijdsplanningen wijzigen vaak last minute en de werkomstandigheden zijn niet steeds ideaal. Maar vergeet vooral niet te genieten! Ten slotte blijft het een droomjob!”

Droom je van een boeiende carrière als visagiste? Bij De Schoonheidsschool leer je bij van professionele visagisten en docenten zoals Andrea. Bekijk het opleidingsaanbod en ontdek alles over onze beautycursussen.

_DSC0068