Nieuws

Massage E1411721805902

Sabine Appelmans opent ‘Happy lifestyle’-huis

“Happiness is not a destination. It is a way of life.” Sabine Appelmans heeft dit credo alvast goed begrepen en opende in september haar eigen zaak Noosa, gewijd aan ‘happy lifestyle’. In het prachtige pand in Asse kan je bij haar terecht voor kookworkshops, yoga- en beweeglessen en massages.

Yoga man

Het idee voor haar eigen zaak ontstond na een inspirerende reis doorheen Australië. De sfeer in het stadje Noosa ademt een sportieve en gezonde levensstijl: overal zijn veggie restaurants en juice bars. Jaarlijks vindt er ook een triatlon plaats. De vibe die ze daar voelde, wilde ze terug meenemen naar Vlaanderen.

Food

De tennisster is zelf gezondheidscoach. Ze wil een gezonde, gelukkige levensstijl promoten en bovendien houdt ze ook van les geven. Sabine speelde al langer met het idee om in een huiselijk sfeer mensen te verwelkomen om samen te koken, te bewegen en te ontspannen. Toen het huis in De Vironstraat te koop kwam te staan, kregen haar plannen een concrete vorm.

Op het gelijkvloers worden kookworkshops georganiseerd en dit met een capaciteit van 12 man. De tweede verdieping van het herenhuis is gewijd aan beweging. Je kan er verschillende yogalessen volgen, maar ook mindfulness en BBB. Dit laatste geeft Sabine zelf. Om volledig tot rust te komen trek je naar de derde verdieping voor een ontspannende massage.

Je kan alle informatie terugvinden op www.noosa.in.

Cook, move, relax, repeat!