Schoonheidsschool TV

Hotstone Massage

Inhoud:

Docenten Magy Van Puyvelde en Carmen Duchateau leren je met plezier de cursus Hotstone Massage aan. Tijdens deze ontspannende dagopleiding zal je op elkaar oefenen. De ideale combinatie van studeren en relaxen!

Opleidingen:

Guinness World Record Make-up Make-over!

Inhoud:

De Schoonheidsschool en Wijnegem Shopping Center schreven zaterdagvoormiddag om 11u een nieuw wereldrecord op hun naam. Vijf professionele specialisten slaagden er samen in om in 24 uur tijd 686 vrouwen te maquilleren!

Opleidingen:

Flair Shopping Days

Inhoud:

Topdocente Francine Kerckhaert begeleidde de studenten van de modeafdeling tijdens de laatste editie van de Flair Shoppingdays. Het was een leerrijke ervaring voor alle deelnemers!

Opleidingen:

Pamela Anderson

Inhoud:

Pamela Anderson was te gast op De Schoonheidsschool! Ze volgde er een opleiding kleur en stijl, een opleiding nagelstyling en de cursus schoonheidsverzorging.

Opleidingen:

Flair Shopping Days II

Inhoud:

Ook dit jaar waren de studenten van De Schoonheidsschool paraat op de Flair Shoppingdays. We oefenden op de aanwezige bezoekers nagelstyling, hairstyling, kleur- en stijladvies en hairstyling. Het was een intensieve maar leerrijke dag!

Opleidingen:

Kindergrime

Inhoud:

Samen met topdocente Jacklyn Suyskens maakten onze studenten enkele fantastische creaties. Tijdens deze leuke dagopleiding oefenen we ofwel op elkaar of op kinderen. Plezier gegarandeerd!

Opleidingen:

Make-over Jaren 50 look

Inhoud:

Ex-studente Ans Brugmans maakte een make-over waarin ze de look van de jaren vijftig nabootst. Stap voor stap legt ze in 10 minuten de hairstyling en make-up voor je uit.

Opleidingen:

Make-over Indisch model

Inhoud:

Docente Barbara Broucke legt uit in een filmpje van meer dan 20 minuten hoe je een Indisch model opmaakt.

Opleidingen: