Nieuws

Shutterstock 89244967

Sorry dames, de perfecte man bestaat niet

de perfecte man

De perfecte man bestaat niet. Althans dat beweert de Britse relatie-experte Tracey Cox. Volgens Tracey zouden we de ware wel eens voorbijlopen, omdat we zo druk bezig zijn met het zoeken naar onze droomprins.

Vooral online-dating zou ons verhinderen de ware te vinden. Zo zoeken we online enkel de mannen op die voldoen aan onze checklist. Hij moet jong, aantrekkelijk, rijk, grappig en gevoelig zijn. Mannen die een beetje afwijken van ons lijstje, worden over het hoofd gezien. Wanneer we dan toch eindelijk op date gaan, komen we vaak van een kale reis thuis.

Zo klikt het wel met je date, maar voldoet hij niet volledig aan jouw eisen. Volgens Cox is het beter om je open te stellen voor verschillende mogelijkheden. Wanneer je namelijk stapelverliefd wordt op een man, gaat die eisenlijst zo de prullenbak in en leer je leven met je partners tekortkomingen.

Dat de perfecte man niet bestaat, wil echter niet zeggen dat mannen hun best niet moeten doen! Kleding illustreert en onderstreept bijvoorbeeld de persoonlijkheid van de man. Daarom is het voor hem belangrijk steeds die kleding te dragen die het meest geschikt voor hem is en tevens aangepast is aan de situatie. In onze opleiding Kleur en stijl voor mannen leer je hoe je de juiste kleur en stijl voor mannen kunt bepalen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!