Clientology2

Special treatment voor je gekleurde lokken

clientology-e1375977527565

Ik spendeer heel veel tijd aan mijn haar! Van nature heb ik donkerbruin haar en eh… nu is het, zoals jullie wellicht weten, ietsje lichter… Elke zes weken wordt het vakkundig geblondeerd door het team van Clientology Antwerpen. Om mijn blonde lokken tussen twee kleurbeurten in te onderhouden, onthul ik hier een aantal tips voor jullie!

Alles staat en valt bij de juiste producten. Er bestaan niet voor niets speciale productlijnen voor het gekleurd haar. Gebruik ze dan ook. Ze ruiken niet alleen vaak extra lekker, in de zomer zijn ze een special treatment omdat ze je lokken ook beschermen tegen de zon en chloor. Daarnaast doen deze producten je haar extra glanzen en accentueren ze ook nog eens je kleur zodat die beter uitkomt.

Met dit mooie zomerweer, bescherm je je huid uiteraard met een aangepaste zonnecrème. Maar vergeet niet om ook je haar te beschermen met een zonnespray. Wist je dat blootstelling aan de zon even schadelijk is voor je kapsel als een permanent laten zetten?

Ook door je haar minder te wassen, zal je kleur langer blijven zitten. Gewone shampoos bevatten ingrediënten die de kleur uit de haarwortel onttrekken. Het is beter dat je je haar enkel met een conditioner reinigt. Extra verzorging en gezonder voor de kleuring! Niet helemaal overtuigd? Probeer eens droogshampoo. Droogshampoo is zachter en moet je niet uitspoelen waardoor de kleur langer zal blijven zitten!