Nieuws

Shutterstock 324288437

Specialiseer je nu ook in Acrylnagels!

De Schoonheidsschool heeft een nieuwe opleiding voor je klaar liggen! Ben je al nagelstyliste, maar zou je graag ook weten hoe je acrylnagels aanbrengt om je klanten een extra service te bieden? Of ben je misschien geïnteresseerd om zelf professioneel aan de slag te gaan met acryl? Schrijf je dan zeker in de voor de opleiding Acrylnagels om in 10 lessen je vaardigheden uit te breiden en jouw nieuwe talent te ontdekken!

Tijdens de opleiding Acrylnagels kom je te weten hoe je acryl in de juiste verhoudingen tussen liquid en poedervorm moet mengen om de perfecte basis te vormen voor een fantastische manicure! Je leert ook de technieken om de acryl aan te brengen en op een veilige manier weer te verwijderen. Daarnaast wordt je getoond hoe je moet pinchen om een speciale nagelvorm te verkrijgen en hoe je een elegante French manicure creëert.

shutterstock_174103322

shutterstock_144096535

Uiteraard is het daarbij nog steeds belangrijk dat je als nagelstyliste in staat bent om ook de basis manicure prachtig uit te voeren. Daarom wordt je ook al deze kennis stap voor stap aangeleerd zodat je al jouw klanten kunt verwennen met mooi verzorgde handen en nagels. Wanneer je dan nog eens als nagelstyliste kan voldoen aan de specifieke vraag van de klant, heb je je talent gevonden. Zo geef je iedereen de unieke manicure waar ze trots op kunnen zijn!

Acryl is perfect voor het verstevigen van broze nagels of voor het verhelpen van nagelbijten. Maar ook mensen met nagelaandoeningen hebben hier zeker baat bij. Daarnaast kan je met acryl een prachtig resultaat bereiken zodat je een perfecte basis hebt voor verdere manicure of nail art. Omdat je er zo veel mee kan doen en het de handen en nagels er zeer verzorgd laat uitzien, is acryl geschikt voor iedereen die graag sterke en adembenemende nagels heeft.

shutterstock_180570248

Schrijf je daarom vandaag nog in voor de cursus Acrylnagels en maak van je nagelstudio een echt succes!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Acrylnagels 11/02/2018 Antwerpen 10u00 – 14u00
Acrylnagels 22/04/2018 Gent 18u00 – 22u00
Acrylnagels 16/05/2018 Hasselt 18u00 – 22u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!