Nieuws

Prisca Van Rome Studente In De Kijker De Schoonheidsschool

Studente in de kijker: Priscilla Van Zundert

Priscilla Van Zundert studente in de kijker De Schoonheidsschool

Priscilla Van Zundert is zaakvoerster van haar Wellness & Lifestyle studio Prisca van Rome en tevens vroegere studente van De Schoonheidsschool. Ze volgde bij ons de opleidingen Schoonheidsspecialiste en Gezondheidsconsulent en wist zo van haar interesse voor wellness, gezondheid en schoonheid haar beroep te maken. “Als klein meisje experimenteerde ik gretig met de verzorgingsproducten en make –up van mijn moeder. Aandacht voor gezonde voeding en een gezonde manier van leven kreeg ik dan weer van mijn vader mee, een fanatiek sportman.”

“Bij Prisca van Rome is het niet enkel de uiterlijke verzorging waar het om draait, maar gaat het om de totaalmens. Prisca van Rome is the place to be om bewust te ontspannen, want wie zich van binnen ontspannen en goed voelt, straalt dit ook uit naar buiten!” Naast huid- en lichaamsverzorgingen kan je hier tevens terecht voor een sessie Mindfulness en Ho’oponopono (een Hawaiiaans vergevingsritueel), gecombineerd met een aanpassende massage.

“Het totale mens concept (mindfulness & Ho’oponopono) en de huid- en lichaamsverzorgingen met gecertificeerde biologische en organische producten zijn een ware wellness ervaring: zelfs de waxings zijn op basis van biologische bijenwas en etherische oliën. Duurzaamheid, Bewust-Zijn en Volledige Aandacht zijn daarom de Key Words bij Prisca van Rome!”

Prisca van Rome massage De Schoonheidsschool

Bij Prisca van Rome is het zoals bij een sterren restaurant: een kleine kaart, maar zeer kwalitatief en hoogwaardig en enkel met de specialiteiten van de “chef”.

Daarnaast werkt Priscilla ook als gewichtsconsulente en is ze trotse mama van 2 jongens. Met haar ervaring in diverse salesfuncties, heeft ze de smaak te pakken gekregen om haar eigen zaak op te starten. “Om je te onderscheiden is het belangrijk om je te focussen op waar jij goed in bent en wat jij graag en met passie doet. Daarnaast is het belangrijk niet zozeer op korte of voorbijgaande trends in te spelen maar op ontwikkelingen die blijvend zijn.

Prisca van Rome staat voor het geloven en vast houden aan je dromen, waarden en idealen en deze waar te maken!

Als jij ook de droom koestert om in 2017 als zelfstandige te starten, dan heeft Priscilla nog een paar tips voor jou: “Voorbereiding is alles! Volg cursussen waar nodig en laat je bijstaan door experts in hun vakgebied. Ik zal altijd cursussen en opleidingen blijven volgen. Het aanbod van De Schoonheidsschool blijft maar groeien en dat is fantastisch! Net zoals hun supertoffe docenten met vooral passie en kennis in hun vakgebied!”

Volg zelf een cursus bij ons en start als zelfstandige in hoofd- of bijberoep! Misschien is Gezondheidsconsulent ook jouw roeping? Ontdek het hier!