Nieuws

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk enthousiasme voor de cursus Visagie die ze alle drie volgden en waarvan ze op 3 april in Gentbrugge met succes examen van aflegden. Eyeliners, smokey eyes en de verschillende tinten fond de teint hebben voor deze drie gepassioneerde dames vanaf nu geen geheimen meer. Wij vroegen even wat er hen nu het meest van de lessen is bijgebleven…

Voor Sandy werkte de passie van de leerkrachten aanstekelijk: “De docentes weten waarover ze praten en staan zelf ook in het vak. Daardoor blijven ze mee met de nieuwste trends.” “Als ik een vraag had of als iets niet goed lukte, werd ik altijd zeer goed geholpen door onze docente,” zegt Bleona.

examen make-up opleiding visagie de schoonheidsschool

examen visagie de schoonheidsschool opleiding make-up

Wat vonden de dames van het examen? “Het examen op zich was een stressvolle gebeurtenis, zoals elk examen denk ik. Maar de beoordeling was zeker correct en terecht. Ik had wel moeite met de tijdsdruk,“ vertelt Sandy ons. “Het was wel allemaal goed geregeld: eerst deden we een theorie-examen, daarna een praktijkexamen, en op het einde was er een fotograaf om het eindresultaat vast te leggen. Over het algemeen was er niets wat ik moeilijk vond, want alles werd heel duidelijk uitgelegd. Er was ook genoeg tijd om vragen te stellen als iets toch nog niet helemaal goed ging,” liet Jamie ons weten. Geruststellend advies dus van ervaren dames.

En welke tips kunnen Sandy, Bleona en Jamie aan onze toekomstige studenten geven? “Onderschat de avondlessen of de daglessen op zondag niet, maar deze zijn de effort zeker waard! Een aanrader voor iedereen die zich wil verdiepen in de wereld van schoonheid en make-up!“ klinkt het enthousiast bij Sandy. Ook Bleona is trots afgestudeerd als visagiste: “Ik ben zeer blij dat ik deze opleiding heb gedaan. Toen ik begon, had ik weinig tot geen ervaring. Ik wist wel ongeveer wat voor wat gebruikt werd, maar dat wil niet zeggen dat ik het kón. Ik vond het contouren en de lippen het moeilijkst, maar als je veel oefent- en dat geldt voor alles- dan lukt het wel.”

examen opleiding visagie Gentbrugge de schoonheidsschool

Jamie geeft ook nog deze gouden raad mee aan toekomstige studenten: “Goed opletten tijdens de lessen en dan komt alles vanzelf goed! Je leert niet alleen nieuwe dingen, maar het is ook supergezellig in de lessen! En aan de mensen die nog twijfelen om de opleiding te starten: gewoon doen!

Foto 1: model van Sandy Meeremans / Foto 2: model van Jamie Verstraaten / Foto 3: model van Bleona Halilaj – Foto’s zijn getrokken door Fotograaf Dave Groennesby

Wie dus net zoals Jamie, Bleona en Sandy al een tijdje droomt om visagiste te worden, maar de stap nog niet genomen heeft om de opleiding te volgen, heeft bij deze dus geen excuus meer! Schrijf je snel in en kom alle professionele tips en tricks te weten om binnenkort zelf aan de slag te gaan als volwaardige visagiste! Kijk hieronder voor de startdata van de cursus Allround Visagie in jouw buurt.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
MUA (Allround Visagie) 20/09/2017 Gent 18u00 – 22u00
MUA (Allround Visagie) 29/09/2017 Hasselt 18u00 – 22u00
MUA (Allround Visagie) 14/10/2017 Antwerpen 14u00 – 18u00
MUA (Allround Visagie) 20/11/2017 Antwerpen 18u00 – 22u00
MUA (Allround Visagie) 26/01/2018 Antwerpen 09u00 – 13u00
MUA (Allround Visagie) 28/01/2018 Hasselt 10u00 – 14u00
MUA (Allround Visagie) 04/03/2018 Antwerpen 10u00 – 14u00
MUA (Allround Visagie) 06/03/2018 Hasselt 09u00 – 13u00
MUA (Allround Visagie) 10/04/2018 Hasselt 18u00 – 22u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!