Schoonheidszorgen

Schoonheidszorgen

Lijkt het je geweldig om als make-upartiest alle soorten make-up te verzorgen? Of nagelbijtende mensen blij te maken met mooie, verzorgde gelnagels? Dan is een van onze dynamische opleidingen uit het thema Schoonheidszorgen de weg naar de toekomst die jij zoekt!

Dankzij onze praktijkgerichte en vooral boeiende cursussen leer je alle technieken die van jou een échte expert in jouw vak maken. Een platte haardos bestrijden met een fantastisch kapsel of mensen vol zelfvertrouwen die leuke sandaaltjes laten dragen dankzij jouw professioneel uitgevoerde voetverzorging? Jij hebt binnenkort alles in huis om iedere klant van top tot teen te doen stralen!

Kies jouw favoriete opleiding uit ons ruime aanbod aan fantastische groepsopleidingen, virtual classes en thuiscursussen en geef zo een nieuwe en boeiende wending aan jouw carrière!


allSubthemesWithinTheme Schoonheidszorgen

Anti aging

Anti aging

3 fgroupcourses, 2 cpvirtualclasses

Beauty afslanken

Beauty afslanken

1 homestudy, 3 fgroupcourses, 3 cpvirtualclasses

Beauty make-up

Beauty make-up

2 homestudies, 11 fgroupcourses, 6 cpvirtualclasses

Beautymassage

Beautymassage

2 homestudies, 7 fgroupcourses, 5 cpvirtualclasses

Facial lifting

Facial lifting

3 fgroupcourses, 1 virtualclass

Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging

2 homestudies, 9 fgroupcourses, 3 cpvirtualclasses

Huidverzorging

Huidverzorging

1 homestudy, 9 fgroupcourses, 3 cpvirtualclasses

Lasertechnieken

Lasertechnieken

mhcomingsoon

Manicure

Manicure

4 fgroupcourses

Medisch

Medisch

3 fgroupcourses, 1 virtualclass

Nagelverzorging

Nagelverzorging

4 fgroupcourses, 2 cpvirtualclasses

Ontharen

Ontharen

8 fgroupcourses, 2 cpvirtualclasses

Schoonheidsspecialist

Schoonheidsspecialist

2 homestudies, 14 fgroupcourses, 3 cpvirtualclasses

Spabehandelingen

Spabehandelingen

4 homestudies, 13 fgroupcourses, 5 cpvirtualclasses

Voetverzorging

Voetverzorging

1 homestudy, 7 fgroupcourses, 2 cpvirtualclasses


beSureOfYourFuture

Als je iemand bent die graag natuurlijke schoonheid accentueert, ben je in deze sector zeker aan het goede adres! Met een opleiding uit het thema Schoonheidszorgen beschik je voor je het weet over alle skills om je droombaan waar te maken. Jij wordt de geknipte persoon om aan de slag te gaan als medewerker in een schoonheidssalon of een gezondheidscentrum of als zelfstandig deskundige!

Een goede basis is alles. Ik merk dat studenten van deze school echt wel een streepje voor hebben op andere make-upartiesten. Ze beheersen de technieken en kennen hun vak door en door. Ik raad zeker aan om tijdens je opleiding stage te lopen. Zo leer je werken in een professionele omgeving en omgaan met klanten of modellen. Een echte meerwaarde op je cv! - employerSpeaks

Schoonheidszorgen

trendsCapitalized

In de wereld van de schoonheidszorgen zijn er heel wat trends die de sector beïnvloeden. Wellness blijft het belangrijkste onderliggende thema voor de trends die op gang komen in schoonheid en zelfzorg. Consumenten integreren wellness in bijna elk onderdeel van hun persoonlijke verzorgingsprogramma. Aangezien consumenten prioriteit geven aan een proactieve benadering van schoonheid op de langere termijn, gaan ze ook steeds meer op zoek naar natuurlijke producten. Daarnaast zet de sector steeds meer in op personalisatie. Nu de toekomst van schoonheid ook meer en meer technisch evolueert, ziet de sector kansen in werken met wearables en apps die statistieken bijhouden zoals fitness, voeding en slaap, om zo een persoonlijker aanbod te bieden.

Schoonheidszorgen, hundredPercentOfTheTime

anElk jaar opnieuw zijn er heel wat nieuwe trends en marktontwikkelingen die relevant zijn voor bedrijven, merken en professionals in de schoonheidsbranche. Speel jij al voldoende in op die ontwikkelingen? Hoe zorg je ervoor dat klanten voor jou kiezen? School je regelmatig bij en zorg ervoor dat je altijd up-to-date bent met de laatste nieuwe innovaties. Duurzaamheid is de nieuwe norm! Consumenten willen dat cosmeticabedrijven hun verantwoordelijkheid nemen als het om het milieu gaat. Bedrijven moeten kleur bekennen. Voor welke culturele waarden en ethische normen staan ze? Hoe gaan ze om met natuurlijke bronnen? Op de cosmeticamarkt vindt nog een andere een verschuiving plaats: aankopen van het meer traditionele kanaal (supermarkt, drogist, parfumerie) gaan steeds meer naar lifestylewinkels, modewinkels, online- en budgetstores (low end retail).

Ik schreef me in voor een basisopleiding, puur uit interesse voor make-up. De docent en de motivatie van mijn medestudenten deden me meteen dromen van een carrière als make-upartiest. Al snel schreef ik me in voor de allroundopleiding en maakte ik werk van mijn portfolio. Dankzij het uitstekende advies van de docenten heb ik nu mijn eerste grote opdracht te pakken! - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Wil je als bestaand schoonheidssalon je aanbod van behandelingen vergroten met de laatste nieuwe technieken? Of droom je van een carrière in de schoonheidszorgen? Dan ben je bij ons zeker aan het goede adres! We investeren zeer veel tijd en moeite in een compleet up-to-date cursusaanbod. Bij ons volg je zowel de klassieke schoonheidsopleidingen als de meer gevorderde!

niceToKnowHeader

  • Wil je dat je mascara lang meegaat? Doe er dan een paar druppels zoutoplossing bij.
  • Een zijden kussensloop voorkomt rimpels en is beter dan een katoenen exemplaar, aangezien katoen je huid ‘kreukt’.
  • Genen zijn bijzaak, want 90% van je huidveroudering heeft externe oorzaken zoals de zon, roken en vervuiling.
  • Gezonde nagels krijg je door het aantal knip- en vijlbeurten te beperken. Daar worden de nagels sterker van.