Kinderverzorging & Opvoeding

Kinderverzorging & Opvoeding

Met een opleiding in de categorie Kinderverzorging & Opvoeding kun je alle kanten op. Van grimeur tot nanny en van ADHD Coach tot schrijver van kinderverhalen. Al deze opleidingen zijn geschreven door onze vakexperts en zorgen ervoor dat jij straks doet wat belangrijk is: een lach op het gezicht van kinderen toveren.

Met onze cursussen leer je omgaan met de allerkleinsten en ontdek je hoe je hun gedachten en gevoelens beter begrijpt.

Kies jouw favoriete opleiding uit ons aanbod groepslessen, virtual classes en thuiscursussen en schrijf je in.

allSubthemesWithinTheme Kinderverzorging & Opvoeding

beSureOfYourFuture

Gezondheidszorg is booming business, en kinderzorg is dat in het bijzonder. Of het nu coaching, therapie, voedingsexpertise of opvoeding is, de vraag naar kennis in deze sector stijgt en blijft stijgen. Ouders willen hun kinderen voorsprong geven. Voorsprong op geluk, op hun carrière, op hun dromen en op een gezonder leven. Schrijf je nu in voor een van deze opleidingen en kies voor werkzekerheid in jouw toekomst.

"Toen ons kind de diagnose ADHD kreeg, vonden we snel hulp bij een kindertherapeute. Zij had zich in afstandsonderwijs gespecialiseerd in ADHD, maar voor ons voelde het alsof ze al jaren ervaring had met de problematiek. Ze wist duidelijk waar ze mee te maken had en hielp ons met alle aspecten van de diagnose. Zo waren wij in staat ons kind te ondersteunen en te begrijpen." - employerSpeaks

Opleidingen Opvoeding en Kinderzorg

trendsCapitalized

Er is een duidelijke trend bij ouders merkbaar. Ze zijn meer hands-on dan ooit tevoren. Ze zijn ook beter geïnformeerd. Maar al die informatie roept heel wat vragen op. Als expert in opvoeding schep je dus eerst en vooral heel wat duidelijkheid. Je stelt gerust en gaat samen met hen aan de slag om een gezonde thuissituatie te creëren en onderhouden. Een situatie waarin je kind kan groeien en spelen, waarin kinderen gelukkig zijn.

Kinderverzorging & Opvoeding, hundredPercentOfTheTime

Literatuur over kinderen en hun ontwikkeling vindt al jaren zijn weg naar ouders. Toch zien we een opvallende trend. Vaak is die literatuur op buikgevoel gebaseerd of volgt ze een of andere bekende ouder. Daarom is jouw opleiding belangrijk. Jij weet wat kinderen nodig hebben en wat hen gelukkig en weerbaar maakt voor de toekomst. Elk kind heeft andere noden en elke ouder heeft ander advies nodig. Als specialist wacht er jou een toekomst vol uitdagingen en met heel veel voldoening.

"Als kindertherapeut zie ik ouders met heel specifieke vragen. Mijn opleiding in afstandsonderwijs helpt mij die vragen goed en onderbouwd beantwoorden. Ik straal nu meer vertrouwen uit en voel me ook een pak zekerder in het advies dat ik geef. De opleiding heeft me bovendien een netwerk van gelijkgezinden opgeleverd, waar ik nog vaak op kan terugvallen." - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

In onze opleidingen Kinderzorg en opvoeding vind je zowel ouders als specialisten. Net die combinatie maakt de opleiding zo sterk. Vaak kan theorie zo meteen aan ervaringen uit de praktijk gekoppeld worden, waar iedereen op zijn beurt beter van wordt.

niceToKnowHeader

  • De hersenen van een kind hebben dezelfde structuur als die van volwassenen.
  • De omgeving speelt een cruciale rol bij de mentale ontwikkeling van een kind.
  • Sporten en spelen, zelfs doen-alsof en acteren, spelen zijn van groot belang tijdens de opvoeding.
  • Volgens verschillende onderzoeken zijn de eerste vijf levensjaren van een kind de belangrijkste. Ze leggen de basis waarop er een leven lang wordt verder gebouwd

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0