Creativiteit

Creativiteit

Ben jij iemand die graag blijft bijleren? Zou je het liefst juwelen leren ontwerpen en mooie boeketten samenstellen? Of heb je altijd al willen leren hoe je mooie foto's maakt zonder de automatische stand te gebruiken? Volg dan een van onze boeiende opleidingen in het thema Creativiteit en verbreed je horizon!

Dankzij onze professionele cursussen, die je makkelijk kan combineren met je privéleven, vind je eindelijk de manier om jouw favoriete bezigheid dat tikkeltje enthousiaster aan te pakken. Zo ben je binnenkort van alle markten thuis en kan je vrienden en familie steeds blijven verbazen met jouw kennis en vaardigheden. En wie weet groeit er wel een carrière uit!

Kies jouw favoriete cursus uit onze brede waaier aan praktijkgerichte thuisopleidingen, virtual classes en groepslessen en breid je talenten keer op keer uit!

allSubthemesWithinTheme Creativiteit

beSureOfYourFuture

Een professionele activiteit of een passie waar je je creativiteit loslaat, is altijd een meerwaarde. Meer nog: ook werkgevers zijn ernaar op zoek. Het is iets waar je op je sollicitatiegesprek in uitblinkt. Maar ook buiten je bestaande werkplek liggen er heel wat opportuniteiten. Misschien open je je eigen zaak, of oefen je je passie in bijberoep uit? Een diploma helpt daarbij. Je staat ermee zelfzeker in je schoenen!

"Passie is de drijfveer in eender welke werkomgeving. Mensen die van hun hobby hun beroep maken, doen ongetwijfeld hun werk heel graag. Het is dan ook geweldig om dat wat je graag doet te kunnen omvormen tot een winstgevende carrière. Dat je daar nog een diploma bij krijgt, is al helemaal geweldig. Wij nemen maar al te graag gemotiveerde én opgeleide werknemers aan!" - employerSpeaks

Creativiteit en hobby

trendsCapitalized

Mensen maken meer tijd voor zichzelf. Ze starten in die nieuwe vrije tijd een extra activiteit op en ontdekken hun passie voor bloemschikken, juwelen ontwerpen, schrijven, fotograferen enzovoort. Van die passie maken ze ook steeds vaker hun beroep. Met een diploma aan onze school kan je meteen zelfstandig starten, of het nu in hoofd- of bijberoep is.

Creativiteit, hundredPercentOfTheTime

In de fotografiewereld is er de laatste jaren enorm veel veranderd. In een sneltempo zijn we van zwart-wit naar kleurenfoto's gegaan en van analoge naar digitale fotografie. En de evolutie staat niet stil. Smartphones lijken steeds meer de spiegelreflexcamera te vervangen en fotobewerking is niet meer iets wat enkele mensen onder de knie hebben. Alles is toegankelijk en iedereen kan vandaag beginnen met zijn professionele foto-carrière. Die digitale trend zet zich ook verder in heel wat andere domeinen. Denk maar aan influencers op Instagram die hun activiteiten promoten, tutorial video's van kunstige schilderijen, apps om een taal te leren...

Als fotograaf is het enorm belangrijk dat je je foto's achteraf kwaliteitsvol bewerkt. Ik ben normaal niet zo goed met computers en volgde daarom Lightroom aan het Centrum voor Avondonderwijs. Dat hielp enorm en mijn foto's zien er nu een pak beter uit. Binnenkort wil ik nog een opleiding Social Media Marketing volgen om mijn foto's online de boost te geven die ze nu wel verdienen. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

De cursussen uit het thema Creativiteit zijn een aanrader voor iedereen. Iedereen die van passies en dromen ook effectief een beroep wil maken. En ook voor iedereen die gewoon even aan de drukte wil ontsnappen en zijn zinnen op iets nieuw wil zetten. Het diploma dat je bij ons behaalt is bovendien enorm waardevol. Het wordt door werkgevers en klanten herkend en vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt.

niceToKnowHeader

  • Kafka heeft geen enkele van zijn boeken beëindigd. Een van zijn beste vrienden deed dat wel na zijn dood.
  • Het eerste fotopapier bestond uit asfalt.
  • Volgens onderzoek schilderen mensen al 30.000 jaar!
  • Broccoli is eigenlijk een bloem, al zouden we dat niet in je bloemstukken laten voorkomen.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0