Evenwichtig Leven

Evenwichtig Leven

Zoek jij soms de handvatten die jou of anderen kunnen helpen om meer evenwicht te vinden in onze gejaagde wereld vol stress en deadlines? Klinken vakgebieden zoals aromatherapie, kruidenstempelmassage of mindfulness coach je als spirituele muziek in de oren? Volg dan een opleiding in het thema Evenwichtig leven en word weer helemaal zen!

Onze professionele cursussen, samengesteld door échte experts met jarenlange ervaring, reiken jou alle kennis aan waarmee je deze helende en energetische therapieën kan beoefenen. Zo ontdek je alle positieve eigenschappen die jou en je cliënten de weg naar een evenwichtig en gebalanceerd leven tonen.

Kies uit onze brede waaier aan professionele thuiscursussen, virtual classes en groepslessen jouw favoriete opleiding, schrijf je in en ga meteen aan de slag met jouw cursus. De ideale keuze voor een perfect en gelukkig leven.

allSubthemesWithinTheme Evenwichtig Leven

beSureOfYourFuture

We zijn allemaal op zoek naar een balans in ons leven. Een balans tussen werk en privé, relaties en jezelf, geluk en je carrière. Steeds meer mensen gaan nu ook actief hulp zoeken om die balans te vinden. Als expert in een evenwichtig leven kijken ze naar jou. Schrijf je nu in voor een van deze opleidingen. Met een diploma van onze school toon je je leerkrachten en toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en het helpt jou bovendien om zelfstandig te starten.

"Als sector willen we therapeuten en coaches die echte uithangborden zijn. We willen een verschil maken in de levens van alle inwoners. Niet alleen werknemers en werkgevers, maar ook ouderen en jongeren, singles en koppels. De therapeuten die afstuderen in avondonderwijs hebben een enorm goede naam wat dat betreft. Keer op keer krijgen we enthousiaste en gelukkige klanten bij hen te zien." - employerSpeaks

Leer evenwichtig leven

trendsCapitalized

Mindfulness, bewustzijn en alternatieve therapieën zitten in de lift. Steeds meer mensen zijn overtuigd dat ze de sleutel vormen tot een gelukkiger leven. Een gelukkiger leven is volgens hen een leven dat evenwichtig wordt ervaren. Een leven vol balans. Als expert, therapeut of coach help jij mensen de balans vinden in hun leven. Je gebruikt jouw kennis en know how om mensen verder te helpen. Om met echte, langdurige oplossingen te komen voor hun problemen.

Evenwichtig Leven, hundredPercentOfTheTime

Verschillende apps en websites proberen je te helpen om meer balans in je leven te brengen. Hoewel deze deels helpen, lossen ze nooit het volledige probleem op. Een echt expert, coach of therapeut kan dat wel. Als coach leer je voor elke klant een persoonlijk traject opstellen, zodat je zijn of haar specifieke noden weet in te vullen. Zo ga je gegarandeerd voor resultaat en help je mensen echt de balans in hun leven terugvinden.

"Als HR-manager merk ik de laatste 10 jaar dat collega’s het soms moeilijk hebben om hun werk-privé balans te vinden en behouden. Ze hebben nood aan rust in hun hoofd. Als vertrouwenspersoon ben ik dan ook blij dat ik hen, dankzij mijn opleiding, kan helpen om die balans te vinden." - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Deze opleidingen worden door allerlei mensen gevolg. Door jong, oud, bedrijfsleiders en individuen. Ze zoeken antwoorden voor zichzelf, hun klanten en soms zelfs hun werknemers. Eigenlijk leert iedereen uit deze lessen. Het is kennis die altijd nuttig is en waar je een leven lang op zal kunnen terugvallen. De studenten schrijven deze opleidingen dan ook bijzonder hoog aan. Ik zou het je zeker aanraden.

niceToKnowHeader

  • Volgens onderzoek zijn vrouwen over het algemeen stressbestendiger dan mannen.
  • Een massage verlaagt de hartslag, vermindert de kans op een depressie en verbetert je slaap.
  • Mindfulness vergroot je concentratievermogen.
  • Mensen die een toekomstplan opstellen zijn doorgaans succesvoller dan anderen. Ze blijven langer gefocust op hun doelen en hebben meer kans om die te behalen.
  • Volgens verschillende studies voelt meer dan 1 op de 5 werknemers soms de gevolgen van een burn-out. Dat is 20 procent van de Belgen die jouw hulp kan gebruiken.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0