Kleding

Voel je het kriebelen om je eigen kleding te maken? Schrijf je dan in voor een van deze cursussen in thuisstudie of in groepsles. Onze docenten zorgen ervoor dat je de technieken snel in de vingers krijgt!

creatief en origineel

de leukste hobby

ook voor beginners

les thuis of in kleine groepen

je eigen kledingontwerp

les van ervaren ontwerpers

unieke stukken

de beste technieken

stap voor stap uitgelegd

geen voorkennis nodig

allCoursesWithinSubtheme Kleding

Modeontwerper, cpProfessionWithFuture

Leer een idee op papier zetten en uitwerken tot een prachtig kledingstuk.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Ontwerper Kinderkledij, cpProfessionWithFuture

Start vandaag met de thuisstudie Ontwerper Kinderkledij en maak werk van je passie!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

beSureOfYourFuture

Deze opleiding zijn in de eerste plaats hobbycursussen. Wil je er toch je beroep van maken? Dat kan! Steeds meer mensen gaan op zoek naar eerlijke kleding op maat en een echte vakspecialist is dan onmisbaar. De vaardigheden en kennis die je nodig hebt, doe je op door een degelijke opleiding te volgen. Die vind je aan onze school!

In onze tweedehandswinkel krijgen we vaak kleren binnen. Maar soms zijn die kleren nog niet helemaal klaar om te verkopen. We hebben daarom twee kledij-herstellers aangenomen. Allebei hadden ze er een opleiding van jullie school opzitten. De werknemers zijn professioneel, correct en hebben alle kennis om ons bedrijf draaiende te houden. Ik raad iedereen daarom die opleidingen aan. - employerSpeaks

kleding maken

trendsCapitalized

Fashion is constant aan trends onderhevig. De mode-industrie is een reflectie van wat er in de rest van de wereld en cultuur heerst. Als je in de mode-industrie aan de slag wil of je eigen label wil starten, moet je dus op de hoogte zijn van wat er leeft. Wat haute-couture is en wat street culture inhoudt.

Kleding, hundredPercentOfTheTime

We kopen onze kleren op een volledig nieuwe manier. We passen minder en vinden steeds moeilijker onze weg naar een fysieke winkel. Tegenwoordig ben je als merk best online aanwezig, waar je met influencers en hippe foto’s de uniekheid van jouw merk toont. Online shoppen zorgt er bovendien voor dat we steeds sneller kiezen welke kleren in ons mandje terechtkomen, onze beslissingen worden in een fractie van een seconde genomen.

Ik ben vorig jaar gestart met T-shirt-design in bijberoep. Via Instagram verkoop ik nu mijn eigen toffe kleren. En ik maak ze nog allemaal zelf. Iets wat ik tijdens de lessen in avondonderwijs geleerd heb. Eigenlijk zijn de lessen voor iedereen goed. Je leert kleren herstellen en maken. Maar voor mij waren de lessen nog iets beter, want ik kan nu volledig mijn eigen ding doen. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Deze opleidingen zijn perfect voor mensen die creatief zijn en hun eigen kledingmerk uit de grond willen stampen, maar ze zijn even goed geweldig voor anderen die jaarlijks heel wat willen besparen door zelf hun kleren te herstellen. Twijfel niet langer. Schrijf je nu in en verander jouw leven.

niceToKnowHeader

  • De eerste officiële fashion week werd al in 1943 gehouden in New York City.
  • De rok is een van de oudste kledingstukken. Tot halverwege de 17e eeuw droegen zowel mannen als vrouwen het.
  • Het populairste kledingstuk is een T-shirt. Daarvan worden er jaarlijks ongeveer 2 miljard verkocht.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0