Hairstyling /Professional

Professional

Alle opleidingen binnen het subthema professional zorgen ervoor dat jij je skills als kapper naar het niveau van expert tilt. Met deze extra services ben jij een echte kenner op het gebied van haar en maak je van je beroep een echt succes! Bied keratine haarbehandelingen aan, geef je klanten een ontspannende nekmassage tijdens het haar wassen, of experimenteer met haarkleuren en snits. Dit is voor de echte professionals die gepassioneerd zijn in hun vak en op zoek zijn naar meer!

alle kennis van A tot Z

geen voorkennis vereist

extra skills en technieken

professionele docenten

persoonlijke begeleiding

diepgaande opleidingen

praktijkgerichte leermethode

creativiteit staat voorop

meerwaarde voor elke kapper

gevarieerd extra aanbod

allCoursesWithinSubtheme Professional

Barbier Allround, cpProfessionWithFuture

Je krijgt les van ervaren barbiers zodat je snel aan de slag kan in een barbershop.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Dames- en Herenkapper, cpProfessionWithFuture

Onder professionele begeleiding leer je vlot knippen, stylen en kleuren.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Hairextensions, cpProfessionWithFuture

Leer verschillende technieken tijdens deze praktijkgerichte lessen.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Kapper, cpProfessionWithFuture

Wil jij graag een eigen kapsalon? Dan is deze opleiding kapper de ideale start.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Kapper, cpProfessionWithFuture

Kies nu voor de praktijkgerichte cursus Kapper!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Kapper: Hoofd-, nek- en schoudermassage, cpProfessionWithFuture

Tijdens onze groepslessen sta je er nooit alleen voor.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Keratine Haarbehandeling, cpProfessionWithFuture

Ontdek hoe je weerbarstig haar weer in vorm krijgt met een keratinebehandeling.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

beSureOfYourFuture

Heb je al een volledige kappers- of barbieropleiding achter de rug? Dan heb je alvast heel wat skills en vaardigheden om aan de slag te gaan binnen je branche. Wie zijn aanbod steeds mee laat groeien met de trends, of zelf voor vernieuwing zorgt, heeft altijd een streepje voor. Met een opleiding uit dit subthema krijg je weer heel wat extra en bruikbare skills in de vingers waar jij de schaar in kan zetten. Innoveren is een belangrijk onderdeel van onze school en dat geven we dan ook graag mee aan onze studenten. Kijk daarom geregeld op onze website voor nieuwe opleidingen en laat je opnieuw inspireren door een nieuwe skill aan te leren!

Kappers die al langer in het vak zittenn hebben soms de neiging om zich vast te houden aan hun oude technieken. Durf daarom zeker te experimenteren en te leren van je collega's, of volg zelf extra opleidingen om jezelf continu te blijven uitdagen! Hoe gevarieerder en uitgebreider je skills zijn, hoe meer klanten je aantrekt en hoe uitdagender je job wordt. - employerSpeaks

Professioneel

trendsCapitalized

Je bent als kapper nooit uitgeleerd. Trends ontwikkelen zich constant en je wilt daar op de hoogte van zijn. Daarom zijn én blijven trends altijd een hot topic. Naast de service in het salon, is digitalisering ook een hot topic. Online promotie via social media van jezelf of je salon wordt steeds vaker ingezet. Denk aan Instagram, Facebook en de website met de diensten en openingstijden. Via deze kanalen kan je je klanten inspireren.

Professional, hundredPercentOfTheTime

Wie als topstylist aan de slag wil, moet de juiste mindset hebben. Ga op zoek naar de beste methoden, de leukste stijlen en de nieuwste tools om zowel je creativiteit te voeden, alsook je job boeiend te maken. Abonneer je op magazines, bezoek beurzen, leer werken met social media en innoveer je kapsalon, maar innoveer ook jezelf. Zo blijf je je concurrentie steeds een stapje voor!

Om mijn klanten altijd het beste van mezelf te geven, school ik mezelf regelmatig bij. Zo kan ik mijn aanbod op tijd en stond uitbreiden en leer ik zelf ook interessante nieuwe skills. Absoluut een aanrader! - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Het leuke aan onze school en onze opleidingen is dat we studenten van alle achtergronden en leeftijden over de vloer krijgen met een verschillend niveau van kennis. Dat zorgt voor een unieke intereactie tussen onze deelnemers! De kappers die reeds enige ervaring hebben, leren hun creativiteit opnieuw boven te halen en de mensen zonder ervaring leren nuttige praktijktips. Dat geeft altijd een heel interessante dynamiek.

niceToKnowHeader

  • Think outside the box! Waarmee kan je de kapperservaring van je klanten verbeteren? Vaak zijn het de kleine dingen: een drankje aanbieden, een ontspannende hoofdmassage tijdens het wassen, een duidelijke website of een inspirerende instagramfeed... Dat zorgt gegarandeerd voor een heerlijke beleving!
  • We baseren ons voor onze opleidingen steeds op de markt en de feedback van onze docenten en studenten. Zo zorgen we er samen voor dat we jullie steeds de beste en nieuwste opleidingen en technieken aanbieden!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0