Chinees

Ben jij al even als masseur aan de slag? En ben je geïnteresseerd in traditionele, Chinese massages? Dan zit je hier op de juiste plaats. Schrijf je hier in en leer de kneepjes van het vak.

massageschool in jouw buurt

les van echte vakexperts

oefenen op echte mensen

theorie en praktijk

een waardevol diploma

praktijkgerichte lessen

lessen bij jou in de buurt

een massagestudie op maat

je eigen zaak starten

les van massagespecialisten


allCoursesWithinSubtheme Chinees

Acupressuur, cpProfessionWithFuture

Wil je leuke lessen volgen, maar ook supersnel je diploma behalen?

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Chinese Hoofd-, Nek- en Schoudermassage, cpProfessionWithFuture

Eindelijk iets doen wat je echt leuk vindt? Kies nu voor jezelf.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Hotstone Massage, cpProfessionWithFuture

Na deze dynamische groepsles word jij een kei in hotstone massages!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Marma Massage, cpProfessionWithFuture

Kies voor de praktijkgerichte lessen van de cursus Marma Massage.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Shiatsu Massage, cpProfessionWithFuture

Na deze dynamische groepslessen word jij een kei in Shiatsu massages!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Guasha therapie, herstel de levenskracht van anderen

Volg de cursus Guasha therapie en ervaar onze leerzame praktijklessen.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Tui-na Basis, verdiep jezelf in de Chinese geneeskunde

Kies voor de praktijkgerichte lessen van de cursus Tui-na Basis.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods


beSureOfYourFuture

De vraag naar masseurs zit in de lift. Mensen zijn altijd op zoek naar bewezen methodes om te ontstressen en ontspannen. En ze grijpen daarvoor steeds minder vaak naar pillen of dokters. Mensen zoeken methodes die beproefd zijn en die bovendien meteen effect hebben. Een massage van een professional is het antwoord op al die vragen. Chinese masseurs beroepen zich op eeuwenoude en beproefde methoden. Bij hun massages wordt vaak het spirituele aan het fysieke gekoppeld, waardoor zowel je lichaam als je geest gezuiverd worden. Jouw diploma vergroot bovendien je kansen op de arbeidsmarkt exponentieel. Je toont dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten.

Masseurs die een opleiding in avondonderwijs hebben gevolgd aan jullie school, zijn altijd top! Als sector weten we dat veel mensen massages geven zonder daar de juiste opleiding voor gevolgd te hebben. Die mensen doen vaak heel wat schade. Maar studenten van jullie school, daar is is iedereen tevreden van. Ze hebben kennis en vaardigheden. Ze hebben alle technieken perfect in de vingers en kunnen als volwaardige zelfstandige masseurs starten. - employerSpeaks

Leer Chinese massagetechnieken

trendsCapitalized

En of massages in de lift zitten? Massage is de grootste wellnessdienst in de meeste westerse landen. En dat met heel wat marge. Volgens sommige studies zou de industrie zelfs nog met zo’n 20 procent groeien over de volgende tien jaar. Daarmee is het een bloeiende sector die jou heel wat werkzekerheid biedt. Daarnaast zoeken heel wat mensen authenticiteit op. Ze willen teruggrijpen naar de geschiedenis en naar technieken die heel wat charme en rijkdom hebben. Oosterse en Chinese massages vervullen die behoefte. Schrijf je daarom zeker in.

Chinees, hundredPercentOfTheTime

Hoewel de basis van vele massagetechnieken al eeuwen teruggaat, is er toch nog heel wat veranderd in de massagesector. Zo zijn massagestoelen doorgedrongen tot het grote publiek en ook massage-olie en -kaarsen zijn bij iedereen bekend. En die oliën worden steeds beter en specifieker. Zo zijn er oliën die speciaal ontworpen zijn om jouw klanten te doen ontspannen, om spieren los te krijgen of om pijn te bestrijden.

Ik was altijd enorm geboeid door de spiritualiteit van het Oosten. Er heerst daar zo’n rijke geschiedenis en zo veel verborgen kennis. Ik wou deel uitmaken van die traditie. En dat doe ik nu ook. Dankzij mijn opleiding in avondonderwijs voel ik dat ik deel ben van een netwerk van masseurs dat generaties terug gaat. Mijn klanten zijn daar ook naar op zoek. Het is echt mijn droomjob. Ik raad de opleiding iedereen aan. Je leert alles wat je ooit zal nodig hebben. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Deze opleidingen zijn perfect voor mensen die meteen in de praktijk aan de slag willen. Je leert in de les nieuwe technieken aan en probeert die dan ook echt uit. Onze cursussen zijn zo perfect afgestemd op het werkveld. En onze docenten zijn masseurs met pakken ervaring, die perfect weten hoe ze jou alle technieken moeten aanleren. Je ontdekt bovendien de oorsprong en rijke geschiedenis van massages. Chinese massage is er al van meer dan 2000 jaar voor Christus. Het zijn technieken die letterlijk al millennia van generatie op generatie worden overgedragen. Nu kan jij ook deel uitmaken van die cyclus. Schrijf je nu in.

niceToKnowHeader

  • Chinese massage is er volgens sommige onderzoekers als sinds 2700 voor Christus.
  • Onze huid is ons grootste orgaan. Een masseur heeft dus heel wat impact op onze gezondheid.
  • Massage is misschien wel de oudste vorm van medische zorg. Ook in het oude Egypte gaven ze massages om pijn te verzachten en mensen te genezen.
  • Minstens 1 op de 4 mensen beweert massages gebruikt te hebben om pijn te bestrijden.
  • Naast pijn bestrijden zouden massages ook het immuunsysteem een boost geven.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0