Face lift

Onze school is gespecialiseerd in opleidingen voor professionele schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en huidspecialisten. Schrijf je nu in en ontdek hoe jij jouw klanten een strakkere en gezondere huid geeft. Kom te weten hoe je een facelift geeft, of via massage de huid in een gezicht strakker maakt. Leer vandaag nog hoe jij dé beautyspecialist van morgen wordt. Start jouw opleiding hier!

waar en wanneer je zelf wil

nu ook als online lessen

#1 in beauty-opleidingen

les van echte experts

werken met modellen

oefeningen tijdens de les

les van beauty-experts

les bij jou in de buurt

een waardevol diploma

erkend opleidingscentrum


noCoursesWithinSubtheme Face lift


beSureOfYourFuture

Schoonheidszorgen zijn al jaren razend populair. Vrouwen en mannen vinden tegenwoordig steeds vaker hun weg naar een specialist. Iedereen is op zoek naar een betere, gezondere en strakkere huid. De vraag naar facelifts in het bijzonder nemen jaar na jaar toe. Schrijf je nu in en bied je klanten een stralende en strakke toekomst. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

In onze wellnesskliniek scholen al onze medewerkers zich regelmatig bij. Stuk voor stuk zijn het professionele experts die meteen de praktijk onder de knie hebben. Ze voeren de behandelingen perfect uit en slagen erin de klanten op hun gemak te stellen. Als jij een carrière in de schoonheidszorgen wil starten, dan moet je hier een opleiding volgen! - employerSpeaks

Opleidingen facelifts geven

trendsCapitalized

Er jonger willen uitzien is altijd al een grote trend geweest. Steeds meer mensen kiezen ervoor om stiekem terug wat in de tijd te gaan voor een frisse uitstraling. Heel wat specialisten willen ook gewoon hun aanbod uitbreiden. Een diploma als expert in huidverzorging brengt je dus heel wat werkzekerheid. Je klantenbestand groeit jaar na jaar en de trends spelen in jouw voordeel. Je klanten zijn met meer, zijn diverser en willen ook steeds meer specifieke behandelingen. Wij leren je die kennis en vaardigheden aan. Klaar om te starten?

Face lift, hundredPercentOfTheTime

Duurzaamheid heeft ook zijn weg gevonden naar de medische en cosmetische sector. En dat komt je huid eigenlijk enkel maar ten goede. De producten die je vandaag gebruikt zijn natuurlijker en duurzamer dan ooit. Ze bevatten minder chemicaliën en doorgaans meer natuurlijke elementen. In de verzorgingssector wordt er heel actief gestreefd naar een minimalistische aanpak. Met minder producten en met een simpele routine slaagt men er tegenwoordig in je huid jonger en veerkrachtiger te houden.

Ik geef ondertussen al sinds 2014 professionele massages. Ik ben gefascineerd door onze huid. En ik had al gehoord van bindweefselmassages die de huid niet alleen gezonder, maar ook strakker nalaten. Ik besloot me daarom te specialiseren via avondonderwijs. De docent was, net als ik, iemand met al jaren ervaring en hij legde alles piekfijn uit. Hij kwam ook regelmatig onze techniek controleren en bijsturen waar nodig. Ik ben heel tevreden van deze opleiding. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Deze opleidingen helpen je stuk voor stuk je weg vinden in de schoonheidszorgen. Je leert alles van A tot en met Z. De professionele studenten zijn voorzichtig gekozen en zijn enkele van de absolute toppers uit het werkveld. Je leert alles meteen zelf uitvoeren zodat je in principe meteen na je cursus zelfstandig in hoofd- of bijberoep kan starten. Als jij een carrière in de medische of cosmetische sector ambieert, kan ik maar een iets zeggen: volg deze opleidingen. Ze zullen jou een ongeziene boost geven.

niceToKnowHeader

  • De huid is ons allergrootste orgaan: het lichaam van een gemiddelde volwassene bestaat uit zo’n twee vierkante meter huid.
  • Als eens nagedacht waar huisstof eigenlijk vandaan komt? Precies ja, veel dode huidcellen. Per minuut verlies je er gemiddeld 30.000!
  • Bij de oogleden is onze huid het dunst…en op onze voetzolen het dikst.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0