Mode & Styling /Kledij maken

Kledij maken

Wil jij graag je eigen kleren ontwerpen en maken? Of een eigen kledingmerk lanceren? Dan zijn deze opleidingen perfect voor jou. Je leert kleren naaien, retoucheren en ontwerpen. Jouw carrière in de modewereld start vandaag. Schrijf je nu in.

studeer waar en wanneer je wil

volg les in jouw buurt

behaal je waardevolle diploma

combineer met je job en gezin

kies een studie op maat

krijg les van mode-experts

word begeleid door echte pro's

oefen in de les

krijg theorie en praktijk

jaren ervaring in modelessen

allCoursesWithinSubtheme Kledij maken

Kleermaker - Naaitechnieken, cpProfessionWithFuture

Volg de cursus Kleermaker - Naaitechnieken en studeer waar en wanneer je wil.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Modevormgever, cpProfessionWithFuture

Dankzij de lessen van ervaren ontwerpers creëer jij binnenkort zelf je eerste topstuk.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Modevormgever Allround, maak van je passie je beroep

Schrijf je in voor de cursus Modevormgever Allround en leer alles wat je wil weten!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Retoucheren, ga voor een droomcarrière, schrijf je nu in

Door online begeleiding van je persoonlijke docent, slaag je binnen mum van tijd!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

beSureOfYourFuture

De mode-industrie is een boeiende sector vol jobmogelijkheden. Er wordt verwacht dat het aantal jobs in de modewereld met zo’n 3 procent zal toenemen de volgende tien jaar. Maar je kan natuurlijk ook gewoon zelfstandig aan de slag en zo je eigen mode-imperium uitbouwen. Jouw diploma doet je kansen op de arbeidsmarkt exponentieel stijgen. Je toont dat jij over diepgaande kennis beschikt en elke techniek in de vingers hebt. Neem die springplank naar je toekomst en schrijf je nu in.

Heel wat mensen willen voor ons merk werken. We zijn hip en vooruitstrevend en daar komt talent op af. Maar ook heel wat mensen zonder ervaring of kennis van de mode-industrie proberen te solliciteren. Die geef ik allemaal één tip. Ga lingerie-ontwerp studeren in avondonderwijs. Je kan het combineren met je huidige job en ik heb bijna 100% zeker een job voor je klaarliggen wanneer je afstudeert. - employerSpeaks

Cursus kledij maken

trendsCapitalized

Fashion is constant aan trends onderhevig. De mode-industrie is een reflectie van wat er in de rest van de wereld en cultuur heerst. Als je in de mode-industrie aan de slag wil of je eigen label wil starten, moet je dus op de hoogte zijn van wat er leeft. Wat haute-couture is en wat street culture inhoudt.

Kledij maken, hundredPercentOfTheTime

We kopen onze kleren op een volledig nieuwe manier. We passen minder en vinden steeds moeilijker onze weg naar een fysieke winkel. Tegenwoordig ben je als merk best online aanwezig, waar je met influencers en hippe foto’s de uniekheid van jouw merk toont. Online shoppen zorgt er bovendien voor dat we steeds rapper kiezen welke kleren in ons mandje terechtkomen, onze beslissingen worden in een fractie van een seconde genomen.

Ik ben vorig jaar gestart met T-shirt-design in bijberoep. Via Instagram verkoop ik nu mijn eigen toffe kleren. En ik maak ze nog allemaal zelf. Iets wat ik tijdens de lessen in avondonderwijs geleerd heb. Eigenlijk zijn de lessen voor iedereen goed. Je leert kleren herstellen en maken. Maar voor mij waren de lessen nog iets beter, want ik kan nu volledig mijn eigen ding doen. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Deze opleidingen zijn perfect voor mensen die creatief zijn en hun eigen kledingmerk uit de grond willen stampen, maar ze zijn even goed geweldig voor anderen die jaarlijks heel wat willen besparen door zelf hun kleren te herstellen. Twijfel niet langer. Schrijf je nu in en verander jouw leven.

niceToKnowHeader

  • De eerste officiële fashion week werd al in 1943 gehouden in New York City.
  • De rok is een van de oudste kledingstukken. Tot halverwege de 17e eeuw droegen zowel mannen als vrouwen het.
  • Het populairste kledingstuk is een T-shirt. Daarvan worden er jaarlijks ongeveer 2 miljard verkocht.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0