Nagelstyling /Gelnagels

Gelnagels

Wil jij anderen er op hun best laten uitzien met mooie, verzorgde nagels die het plaatje helemaal compleet maken? Zou jij graag gelnagels leren aanbrengen om zo jouw klanten helemaal te doen stralen? Volg dan één van onze praktijkgerichte opleidingen die focussen op de prachtige kunst van Gelnagels!

Maak je keuze uit een van onze fantastische thuisopleidingen, virtuele lessen én groepscursussen en kies zo voor een professionele toekomst waarin je elke vrouw weer op en top stijlvol voor de dag laat komen.

les bij jou in de buurt

studeren waar je zelf wil

ook beschikbaar als online les

werken met echte modellen

oefeningen tijdens de les

les van echte experts

begeleiding door een expert

erkend opleidingscentrum

een waardevol diploma

een grote troef op je cv


allCoursesWithinSubtheme Gelnagels

Leer gelnagels zetten

Allround Professional Nail Art

Allround Professional Nail Art, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Nagels en start meteen als Nagelstylist.

availableVia

Leer gelnagels zetten

Gel Artist

Gel Artist, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Nail Art en start meteen als Nail Artist.

availableVia

Leer gelnagels zetten

Gelnagels

Gelnagels, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Gelnagels en word een krak in je vak als Gel Artist.

availableVia


beSureOfYourFuture

Als gelnagel-specialist weet je hoe je jouw klanten optimaal kan doen stralen. Je slaagt erin de mooiste nail-art te creëren en zo nieuwe klanten aan te trekken. Met je diploma ga je zo aan de slag in een schoonheidssalon, als zelfstandig nagel- of gelartist. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten.

Een opleiding is noodzakelijk. Maar al te vaak zien we dat mensen proberen starten als nail artist maar dat komt zonder theoretische en praktische basis niet goed. Iedereen die bij ons wil starten moet zijn kennis op papier kunnen aantonen. De opleiding die je hier krijgt is in die zin meer dan een goede basis. Voor ons is het een enorme geruststelling. - employerSpeaks

Leer gelnagels zetten

trendsCapitalized

Gelnagels zijn helemaal in. Of je nu een nagelstudio wilt beginnen of nagelstyliste aan huis wilt worden: een opleiding uit dit thema biedt je tal van (nieuwe) klanten. Wie werkt als nail artist moet op de hoogte blijven van de laatste nieuwe nageltrends. Zo steel je altijd de show! Zo is bijvoorbeeld De French Manicure énorm hot! De populaire trend uit de jaren 90 met een alternatieve twist. Of heb je al gehoord van de metallic nails? Deze trend is geschikt voor alle seizoenen en geeft een speciale touch aan je nagels.

Gelnagels, hundredPercentOfTheTime

Trends en ontwikkelingen zijn in volle gang en de snelheid van innovaties zal alleen nog maar gaan toenemen. De opkomst van semi-permanente nagellak, nagellak die langer mooi blijft, heeft voor heel wat nieuwe ontwikkelingen op het vlak van nagelstyling gezorgd. Zo ook wat betreft de permanente nail gels: Vandaag zijn er heel wat nieuwe, innovatieve gels, werkinstrumenten en geltechnieken beschikbaar zijn voor nagelsalons om mee te werken.

Ongeveer een jaar geleden heb ik mijn opleiding in avondonderwijs afgerond. En nu verdien ik bijna evenveel met nagels als op mijn gewoon werk. Het is een super toffe aanvulling op mijn loon en ook een ideale creatieve uitlaatklep. Ik raad deze opleidingen zeker aan. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Verzorgde handen en nagels zijn een visitekaartje en vormen een eyecatcher. Nail artists verzorgen dat visitekaartje. De vraag ernaar stijgt bovendien jaar na jaar. Mensen willen er verzorgd bijlopen. En onze nagels zijn dan vaak het eerste wat we onder handen laten nemen!

niceToKnowHeader

  • Vingernagels groeien gemiddeld 3,5 millimeter per maand.
  • Nagels groeien sneller bij mannen.
  • Nagels worden gemaakt uit dezelfde materie als haar
  • Je nagels moeten ‘ademen’ tussen twee manicures.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0