Manicure

Wil je starten als manicurist of nagelstylist? Kies dan een opleiding uit dit thema en behaal in no-time je diploma. Onze ervaren docenten leggen je stap voor stap uit hoe je de beste technieken toepast.

verzorgende technieken

jouw ticket naar succes

jouw start als manicurist

les van ervaren manicuristen

praktijkgerichte lessen

waardevol diploma op je cv

gewild in de beautysector

ook voor beginners

stap voor stap uitgelegd

geen voorkennis vereist

allCoursesWithinSubtheme Manicure

Allround Professional Nail Artist, cpProfessionWithFuture

Kies voor de praktijkgerichte lessen van de cursus Allround Professional Nail Artist.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Cosmetische Mani- en Pedicure, cpProfessionWithFuture

Start vandaag met de virtual class Cosmetische Mani- en Pedicure en maak werk van je passie!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Manicurist, cpProfessionWithFuture

Bereid je goed voor op je verdere carrière als nagelstylist met deze basisopleiding.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Schoonheidsspecialist (Allround), cpProfessionWithFuture

Je krijgt les van echte vakexperten zodat je snel professioneel aan de slag kan.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Schoonheidsspecialist (Uitgebreid), cpProfessionWithFuture

Leer alles over gelaatsverzorging, massage, manicure, make-up en veel meer.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

beSureOfYourFuture

Verzorgde handen zijn voor veel mensen een must om zich zelfzeker te voelen. Het maakt deel uit van hun look en imago. Manicuristen krijgen het dus ook steeds drukker en krijgen alsmaar meer klanten over de vloer. Met een diploma van onze school toon je je capaciteiten aan en verzeker je je klanten van jouw expertise.

Wie in mijn salon willen beginnen moet kunnen bewijzen dat ze de nodige skills hebben. Hebben ze de technieken beet? Zijn ze creatief in hun designs? Weten ze wat klanten willen? En zijn ze mee met de laatste nieuwe trends? Allemaal belangrijke criteria die ik in het achterhoofd houd bij sollicitaties. Gelukkig hebben de studenten die bij deze school afstuderen een goede begeleiding gehad en weet ik dat ze het in zich hebben om een topnagelstylist te worden! - employerSpeaks

manicure

trendsCapitalized

Als nagelstylist is het belangrijk altijd op de hoogte te zijn van de laatste nieuwe trends. Die veranderen namelijk erg snel. Volg zeker enkele populaire accounts op Instagram, ga naar een beurs over nail art of abonneer je op een magazine. Zo ben je altijd meteen mee en doe je nieuwe inspiratie op.

Manicure, hundredPercentOfTheTime

Er wordt volop geïnvesteerd in nagelstyling en er komen elke maand nieuwe tools uit. Zo bestaan er apps die je aan nail art printer koppelt, zodat je alleen maar een printje uit hoeft te kiezen. Of wil je stoppen met nagelbijten? Ook daar bestaat een app voor die je allerlei tips geeft om je tanden en je nagels netjes gescheiden te houden.

Ik ben al een aantal jaar nagelstyliste, maar ik had nog nooit een bijscholing gevolgd. Via een bevriend nagelstylist kwam ik bij jullie school terecht. Ik schreef me meteen in voor 3 verschillende specialisatiecursussen. Wat een enthousiaste docenten! Ik heb enorm veel bijgeleerd op korte tijd, dus ik heb weer heel wat nieuws te bieden in mijn studio. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Wil je je skills bijschaven en de laatste nieuwe technieken in de vingers krijgen? Of droom je van een carrière als nagelstylist? Dan ben je aan het juiste adres! Onze docenten leren je op een praktijkgerichte manier prachtige kunstnagels zetten en onderhouden, zodat je vliegensvlug je diploma behaalt. Ook wie graag een stapje verder gaat, vindt hier allerlei vervolgopleidingen met geavanceerde technieken.

niceToKnowHeader

  • De nagels aan onze vingers groeien gemiddeld 3,5 millimeter per maand.
  • De nagels van mannen groeien sneller dan die van vrouwen.
  • Je vingernagels vertellen veel over je algemene gezondheid. Merk je een afwijking in kleur, grootte of vorm? Ga dan zeker eens langs de dokter.
  • Je nagels groeien sneller in de zomer.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0