Nagelstyling /Advanced nails

Advanced nails

Ben jij een echte nagelspecialist? En wil je jouw klanten helpen aan mooie, verzorgde en vooral stevige nagels? Nagels die langer meegaan en hen echt doen stralen? Nagels die speciaal zijn en echt opvallen? Volg nu één van onze praktijkgerichte opleidingen die focussen op de prachtige kunst van nailstyling!

Maak je keuze uit een van onze fantastische thuisopleidingen, virtuele lessen én groepscursussen en kies zo voor een professionele toekomst waarin je elke vrouw weer op en top stijlvol voor de dag laat komen.

les bij jou in de buurt

les van top-experts

persoonlijke begeleiding

les in kleine groep

met absolute specialisten

een extra troef op je cv

een waardevol certificaat

oefeningen tijdens de les

werken met echte modellen

praktijkgerichte cursussen


allCoursesWithinSubtheme Advanced nails


beSureOfYourFuture

Als specialist in acrylnagels weet je hoe je jouw klanten optimaal kan doen stralen. Je slaagt erin de mooiste nagels te creëren en zo nieuwe klanten aan te trekken. Je nagels gaan daarbij langer mee, zodat jouw klanten nog meer tevreden zijn. Je leert de laatste nieuwe tips&tricks en krijgt les van hoogaangeschreven nagelexperts. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten.

Een opleiding is noodzakelijk. Maar al te vaak zien we dat mensen proberen starten als nail artist maar dat komt zonder theoretische en praktische basis niet goed. Iedereen die bij ons wil starten moet zijn kennis op papier kunnen aantonen. De opleiding die je hier krijgt is in die zin meer dan een goede basis. Voor ons is het een enorme geruststelling. - employerSpeaks

Nagelopleidingen voor gevorderden

trendsCapitalized

Nagelstyling is helemaal in. Een opleiding uit dit thema biedt je tal van (nieuwe) klanten. Wie werkt als nail artist moet op de hoogte blijven van de laatste nieuwe nageltrends. Zo steel je altijd de show! Zo is bijvoorbeeld De French Manicure énorm hot! De populaire trend uit de jaren 90 met een alternatieve twist. Of heb je al gehoord van de metallic nails? Deze trend is geschikt voor alle seizoenen en geeft een speciale touch aan je nagels.

Advanced nails, hundredPercentOfTheTime

Trends en ontwikkelingen zijn in volle gang en de snelheid van innovaties zal alleen nog maar gaan toenemen. De opkomst van semi-permanente nagellak, nagellak die langer mooi blijft, heeft voor heel wat nieuwe ontwikkelingen op het vlak van nagelstyling gezorgd. Zo ook wat betreft de permanente nail gels: Vandaag zijn er heel wat nieuwe, innovatieve gels, werkinstrumenten en geltechnieken beschikbaar zijn voor nagelsalons om mee te werken.

Ongeveer een jaar geleden heb ik mijn opleiding in avondonderwijs afgerond. En nu verdien ik bijna evenveel met nagels als op mijn gewoon werk. Het is een super toffe aanvulling op mijn loon en ook een ideale creatieve uitlaatklep. Ik raad deze opleidingen zeker aan. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Weet je al hoe je nagels moet verzorgen? En bezit je de basis van gelnagels en nagelstyling? Dan zit je hier helemaal aan het juiste adres. Deze opleidingen zorgen er stuk voor stuk voor dat jij je kan onderscheiden op de arbeidsmarkt. Je leert de nieuwste technieken van de allerbeste docenten. Schrijf je nu in.

niceToKnowHeader

  • Vingernagels groeien gemiddeld 3,5 millimeter per maand.
  • Nagels groeien sneller bij mannen.
  • Nagels worden gemaakt uit dezelfde materie als haar
  • Je nagels moeten ‘ademen’ tussen twee manicures.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0