Psychologie & Therapie /Relatietherapie

Relatietherapie

Geboeid door relaties? Geef jij jouw vrienden altijd het beste advies? Dan schuilt er vast en zeker een relatietherapeut in jou!

leer in jouw buurt

behaal je waardevolle diploma

krijg les van relatie-experts

combineer theorie en praktijk

volg praktijkgericht les

vind relatiecursussen op maat

start meteen je eigen zaak

krijg psychologisch inzicht

studeer waar en wanneer je wil

ga voor een nieuwe carrière


allCoursesWithinSubtheme Relatietherapie

Relatiecoach, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Relatiecoach en word een krak in je vak als Relatietherapeut.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Sekscounselor, cpProfessionWithFuture

Succesvol en met plezier je felbegeerde diploma halen?

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Single Coach, cpProfessionWithFuture

Als je nu start met de cursus Single Coach, heb je in 6 maanden je diploma op zak.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods


beSureOfYourFuture

We worden omringd door relaties, maar wat betekenen ze eigenlijk? Wat is de invloed van die relaties op ons denken en handelen? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat die relaties gezond blijven en ons op hun beurt gezond achterlaten? Dat ga jij ontdekken. Start nu met een cursus relatietherapie en ontgrendel de geheimen van families, relaties en seks. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

Onze eerste en enige familiecoach was iemand die haar diploma via afstandsonderwijs had behaald. Zij slaagde er in om een moeilijke situatie weer recht te trekken en ons gezin weer samen te brengen. Ze bracht opnieuw rust in ons huis. Via oefeningen vonden we elkaar allemaal terug. - employerSpeaks

Relatietherapie

trendsCapitalized

Relaties en seks komen de laatste jaren meer naar voren. Het taboe om over beide onderwerpen te praten, lijkt voor een groot stuk doorbroken. We zijn het er ondertussen allemaal over eens dat relaties en seks enorm veel bijdragen tot geluk en zijn niet bang om daarvoor uit te komen. De zoektocht naar de perfecte relatie wordt dan ook heviger dan ooit gevoerd. Inzicht in de psychologie ervan geeft je dan ook een streepje voor. De vraag stijgt iedere dag naar mensen zoals jij. Klaar om als relatietherapeut aan de slag te gaan?

Relatietherapie, hundredPercentOfTheTime

Verschillende mobiele apps en websites proberen de taak van een relatietherapeut op zich te nemen. Vaak zijn ze gratis, maar nog vaker behalen ze niet het gewenste resultaat. Een echte therapeut is veel effectiever. Onderzoek na onderzoek ijvert dan ook voor therapeuten met kennis. Iemand zoals jij? Relatietherapie is een enorm boeiend en gevarieerd vakgebied. Elke relatie is anders en heeft ander advies nodig. Als therapeut wacht er jou ongetwijfeld een toekomst vol uitdagingen en met heel veel voldoening.

Als relatietherapeut besef ik heel goed dat bijscholing noodzakelijk is. De laatste jaren komen mensen vaker met seksproblemen over de vloer. Ze vinden het moeilijk om intiem te zijn. Dat is een heel specifiek probleem waar ik voordien eigenlijk geen ervaring mee had. De cursus via afstandsonderwijs was voor mij en mijn klanten perfect. Zo kon ik gemakkelijk op de noden van een groeiende groep klanten inspelen. Ik raad de cursus dan ook aan alle relatietherapeuten en familiecoaches aan. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Onze opleidingen relatietherapie zijn felbegeerd. We merken dat er veel interesse is om relaties beter te begrijpen. Sommige studenten zijn op zoek naar antwoorden voor zichzelf, anderen willen hun kennis als therapeut of coach bijschaven. Allemaal vinden ze de hulp die ze zoeken.

niceToKnowHeader

  • Een gezonde relatie hebben, betekent ook dat je zelf automatisch gezonder bent.
  • Er zijn gemiddeld 100 ongetrouwde vrouwen voor iedere 86 ongetrouwde mannen.
  • Ongeveer 30% van de mensen heeft ooit een dating service gebruikt.
  • Seks is niet alleen goed voor je gezondheid, ook je zelfvertrouwen krijgt er een enorme boost van.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0