Motivatie

Het leven draait om mentale veerkracht. Hoe motiveer je jezelf om je doelen te bereiken en hoe houd je je mentaal welzijn intact? Coaches en therapeuten zijn de sleutel tot een gelukkiger bestaan. Ben jij er klaar voor?

leer van motivatie-experts

volg les in jouw buurt

behaal je waardevolle diploma

kies een studie op maat

studeer waar en wanneer je wil

ontdek de online leeromgeving

oefen in de les

combineer theorie en praktijk

ontvang een up-to-date cursus

krijg praktijkgericht les


allCoursesWithinSubtheme Motivatie

Happiness Coach, cpProfessionWithFuture

Een cursus volgen is werken aan een nieuwe, mooie toekomst.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Life Coach Basis, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Life Coach Basis en word een krak in je vak als Life Coach.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Life Coach Gevorderden, cpProfessionWithFuture

Wil je een praktijkgerichte cursus volgen bij een professionele, bevlogen docent?

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Mental Coach Allround, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Mental Coach Allround en word een krak in je vak als Mental Coach.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Mental Coach voor Sporters, begeleid sporters om hun grenzen te verleggen

Succesvol en met plezier je felbegeerde diploma halen?

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Personal Trainer Expert, coach je klanten naar de top

Volg de opleiding Personal Trainer Expert en word een krak in je vak als Personal Trainer.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Ultimate Potential Coach, spreek de genezende en vitale oerkracht van je klanten aan

De cursus Ultimate Potential Coach helpt je je dromen verwezenlijken.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods


beSureOfYourFuture

We streven allemaal naar geluk. We hebben allemaal doelen en doen ons best om die te vervullen. Gemotiveerd blijven is dikwijls onze grootste drempel. Coaches, therapeuten en psychologen vervullen dan ook een steeds grotere en steeds belangrijkere sociale en maatschappelijke rol. Ze houden ons gemotiveerd en gefocust. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

In onze therapiepraktijk hebben we nu drie mensen die een cursus in afstandsonderwijs gevolgd hebben. Het grote voordeel is dat je de leerstof volledig op je eigen tempo kan afwerken. Daardoor moest niemand van ons afscheid nemen van de praktijk en konden we op volle toeren blijven draaien, terwijl we ons verder specialiseren in onze job. Ik raad dan ook iedereen deze cursussen in afstandsonderwijs aan. - employerSpeaks

Motivatie

trendsCapitalized

We praten niet alleen makkelijker over wat ons dwarszit, maar hebben het ook almaar vaker over waar we willen staan in het leven. Een coach of therapeut helpt ons die doelen bereiken. Als coach kom je dan ook in een arbeidsmarkt terecht waar de vraag naar jou enorm groot is en bovendien blijft groeien.

Motivatie, hundredPercentOfTheTime

Verschillende mobiele apps en websites proberen de taak van een psycholoog op zich te nemen. Op het eerste gezicht zijn ze goedkoper en misschien werken ze wel even. Toch is een echte therapeut veel effectiever. Onderzoek na onderzoek ijvert dan ook voor therapeuten met kennis. Iemand zoals jij? En psychologie is nog steeds een vakgebied waarin er veel ontdekt wordt. Iedere dag opnieuw worden er nieuwe ontdekking gedaan. Op die manier begrijpen we elkaar telkens een beetje beter. Als therapeut wacht er jou ongetwijfeld een enorm boeiende toekomst, vol uitdagingen en met heel veel voldoening.

Als therapeut besef ik heel goed dat bijscholing noodzakelijk is. Ik kreeg de laatste jaren enorm veel ouderen met specifieke noden over de vloer. De cursus die ik in afstandsonderwijs gevolgd heb, heeft mij dan vaak geholpen. Ons vakgebied staat nooit stil. Ik kan mijn collega-therapeuten dan ook aanbevelen altijd te blijven meegroeien en zelf een cursus bij de hand te nemen. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

De vraag naar coaches die stevig wat kennis over mentale gezondheidszorg en mentale problematiek hebben, blijft stijgen. Werknemers en werkgevers durven vaker de stap richting hulp zetten en de positieve mond-tot-mondreclame die daaruit voortvloeit, zorgt ervoor dat je als startende therapeut terechtkomt in een arbeidsmarkt die naar je smacht.

niceToKnowHeader

  • Ongeveer 15% van de wereldbevolking ouder dan 60 jaar worstelt met een mentale stoornis.
  • In tegenstelling tot wat soms gedacht wordt, blijft mentale gezondheidszorg je hele leven lang belangrijk.
  • Negen op de tien klanten van een coach zijn tevreden van het parcours dat ze afleggen en het resultaat dat ze behalen.
  • Een coach of therapeut kan in elke levensfase een meerwaarde zijn. Als coach kom je met mensen van alle leeftijden in aanraking.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0