Preventie

Wil jij je stress beter onder controle houden, of anderen helpen hun stressgehalte te beheersen? Dan zijn deze opleidingen jou op het lijf geschreven. Start vandaag!

volg les in jouw buurt

begeleiding van echte experts

erkende opleidingen

behaal je waardevolle diploma

kies een studie op maat

combineer theorie en praktijk

ontdek de online leeromgeving

ontvang een up-to-date cursus

krijg praktijkgericht les

studeer waar en wanneer je wil


allCoursesWithinSubtheme Preventie

Mental Coach Allround, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Mental Coach Allround en word een krak in je vak als Mental Coach.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Mental Coach voor Sporters, begeleid sporters om hun grenzen te verleggen

Volg de cursus Mental Coach voor Sporters en ervaar onze leerzame praktijklessen.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods


beSureOfYourFuture

Onze collega’s zijn onze tweede familie geworden. Op de werkvloer moet er dus ook aan conflictbemiddeling gedaan worden. Daarnaast hebben we meer stress dan ooit en zijn burn-outs een echt probleem geworden. Tal van bedrijven en werknemers zijn daarom naar jou op zoek. Kan jij hen coachen naar een gezonder werkritme? Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

In een groot bedrijf als het onze komt stress al eens voor. Toch pakken we dit de laatste jaren enorm goed aan. Al onze HR-managers hebben er een cursus stresscoach opzitten. Dat werkt. We slagen erin om onze werknemers beter op te vangen en langer te houden. Zo houden we veel kennis bij ons en slagen we er al jaren in om te groeien als bedrijf. - employerSpeaks

Preventie

trendsCapitalized

We praten steeds makkelijker over waar we mee worstelen. Veel van die problemen ontstaan op de werkvloer. Stress, burn-outs en conflicten hebben steeds vaker een expert nodig die je verder kan helpen. Een coach of therapeut is de oplossing. Als coach kom je dan ook op een arbeidsmarkt terecht waar de vraag naar jou enorm groot is en bovendien blijft groeien.

Preventie, hundredPercentOfTheTime

Therapie en mentaal welzijn krijgen steeds meer aandacht. Vele bedrijfsleiders en ook overheden zien er het nut van in. Ook werknemers zelf zijn op zoek naar een manier om succes met een gezonde work-life balance te combineren. De laatste jaren duiken er ook steeds meer apps en sites op die daaraan tegemoetkomen. Toch gaat er niks boven een échte therapiesessie met een specialist.

Als expert in burn-outs heb ik het de laatste jaren enorm druk. Steeds meer bedrijven zien er het nut van in en zijn ook vragende partij dat ik even langskom. De opleiding die ik in avondonderwijs gevolgd heb, heeft me ook perfect voorbereid op alles wat zou komen. De kennis en vooral tips & tricks uit de opleiding hebben me echt een boost gegeven. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Er is veel nood aan professionele therapeuten. Dat merken we aan het aantal inschrijvingen voor onze opleidingen én dat horen we ook vanuit het werkveld. Daarnaast is deze opleiding gewoon een dikke aanrader voor iedereen die een betere coach, motivator of begeleider wil worden.

niceToKnowHeader

  • Meer dan 40 procent van de Fortune 500-bedrijven heeft een coach of therapeut in dienst.
  • Er zijn wereldwijd meer dan 53.000 therapeuten actief op de arbeidsmarkt.
  • Volgens onderzoek is ongeveer 98 procent van de klanten blij met de hulp van een therapeut.
  • Volgens sommige schattingen brengen therapeuten zo’n 500 percent return-on-investment.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0