Schoonheidszorgen /Voetverzorging

Voetverzorging

Wil je starten in de voetverzorging? Krijg dan de beste technieken in de vingers om je klanten in de watten te leggen met een heerlijke of verzorgende pedicure. Onze docenten tonen je hoe je het aanpakt.

deugddoende technieken

les van ervaren pedicures

jouw start als voetverzorger

onmisbaar in de beautysector

mooie troef op je cv

praktijkgerichte lessen

ontspannend en verzorgend

allesomvattende opleidingen

jouw ticket naar succes

leerrijk lessenpakket

allCoursesWithinSubtheme Voetverzorging

Beauty Consultant (Allround), cpProfessionWithFuture

Met onze thuisstudie Beauty Consultant (Allround) leer jij snel de kneepjes van het vak.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Cosmetische Mani- en Pedicure, cpProfessionWithFuture

Start vandaag met de virtual class Cosmetische Mani- en Pedicure en maak werk van je passie!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Gespecialiseerd Voetverzorger, cpProfessionWithFuture

Een cursus volgen is werken aan een nieuwe, mooie toekomst.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Pedicure, cpProfessionWithFuture

Droom jij van een succesvolle carrière als pedicure?

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Pedicure Diabetische Voet, cpProfessionWithFuture

Start vandaag met de virtual class Pedicure Diabetische Voet en maak werk van je passie!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Schoonheidsspecialist (Allround), cpProfessionWithFuture

Je krijgt les van echte vakexperten zodat je snel professioneel aan de slag kan.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

beSureOfYourFuture

Als professioneel voetverzorger ben je niet alleen in staat om voetproblemen te verhelpen, maar ook om ze te voorkomen. Dankzij onze opleidingen leer je alle technieken die je nodig hebt om jezelf om te scholen tot een expert in je vakgebied. Zo voer je in een handomdraai de meest verfrissende behandelingen voor ieders voeten uit. Met een diploma van onze school toon je je klanten of je toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Je kan aan de slag als zelfstandige gespecialiseerde voetverzorger in hoofd- of bijberoep, als freelance medewerker in dienstverband, als vertegenwoordiger voor een gespecialiseerd bedrijf of als verkoper / verkoopster in dienstverband in gespecialiseerde zaken met voetverzorgingsproducten. Jij bepaalt!

Doordat onze voeten veel te verduren krijgen is voetverzorging zeer belangrijk. Wanneer je niet regelmatig naar de pedicure gaat, kun je klachten krijgen zoals bijvoorbeeld pijn in de voeten, eelt, ingescheurde nagels en pijnlijke kloven. Maar liefst 20% van de Belgen krijgen jaarlijks te maken met voetklachten, waarbij vrouwen vier keer zoveel last hebben van voetproblemen dan mannen. Er zit wel degelijk een toekomst in de sector! - employerSpeaks

voetverzorging

trendsCapitalized

Voetverzorging is alomtegenwoordig. De werkmogelijkheden zijn uiteenlopend. Door de steeds verouderende bevolking en een toename van diabetespatiënten, is de vraag naar goed opgeleide voetverzorgers enorm gestegen. Ook mannen vinden voetverzorging steeds belangrijker: Of ze nu gestuurd worden door hun vrouw, een pijnlijk voetprobleem hebben of vallen in de categorie metroman, steeds meer mannen weten de weg naar het salon te vinden. Ook voor een pedicure.

Voetverzorging, hundredPercentOfTheTime

Voetverzorging is hot! In het vakgebied vinden constant nieuwe ontwikkelingen plaats. Duurzaamheid wordt tegenwoordig de norm. Consumenten worden steeds bewuster en kritischer. In de salon is er daardoor een groeiende vraag naar biologische skincare en voetverzorging. De voeten en teennagels dienen er tegenwoordig het hele jaar door goed verzorgd uit te zien. Dit valt te verklaren door de wekelijkse yogalessen op blote voeten, de saunabezoekjes, zonvakanties die het hele jaar door genomen worden en de peeptoes die gedragen worden naar bijvoorbeeld feestjes en events, ook in de winter!

Ongeacht hoe goed iemand de voeten verzorgt, na een behandeling zien ze er altijd mooier uit. Klanten lopen blijer en zelfverzekerder de deur uit. Dat geeft veel voldoening en dat vind ik ook zo fijn aan mijn beroep. Ik houd van zichtbare resultaten en dat is bij de voeten zeker het geval. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Als je aan de slag wilt gaan met voetverzorging, dan is het belangrijk om een professionele basis te hebben. Een gespecialiseerd voetverzorger doet meer dan een basis voetverzorging. Je staat in voor de preventie en verzorging van huid- en nagelaandoeningen, alsook professionele adviesverlening over goede schoenen en voethygiëne. Je maakt komaf met kwaaltjes en andere pijnlijke aandoeningen.Onze voeten dragen ons lichaam, volg daarom een opleiding om er maximaal aandacht aan te besteden!

niceToKnowHeader

  • Wist je dat de voet bestaat uit 26 botten, 33 gewrichten, 107 banden en 19 spieren en pezen?
  • Wist je dat we gemiddeld per dag 8.000 tot 10.000 stappen zetten? In een mensenleven is dit gemiddeld 185.000 kilometer. Dit is meer dan vier keer de wereld rond.
  • Ongeveer 60% van de bevolking heeft te maken (gehad) met voetklachten.
  • Veel mensen hebben staand een verschillende stand van de voeten.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0