Schoonheidszorgen /Beauty make up

Beauty make up

Wil jij je klanten verwennen met prachtige make-up? Schrijf je dan snel in voor een van deze opleidingen en krijg verschillende technieken aangeleerd. Onze docenten zijn stuk voor stuk ervaren make-up artists en leggen je precies uit hoe je te werk gaat.

alles over make-up

de beste technieken

ook voor beginners

extra troef op je cv

voor schoonheidsspecialisten

meerwaarde in je portfolio

stap voor stap uitgelegd

praktijkgerichte lessen

extra dienst in je zaak

jouw start als MUA

allCoursesWithinSubtheme Beauty make up

Dag- en Avondmake-up, cpProfessionWithFuture

Ervaren make-up artists leren je alles over make-up en tonen je de beste technieken.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Make-up Artist: Airbrush, cpProfessionWithFuture

Kies voor de praktijkgerichte lessen van de cursus Make-up Artist: Airbrush.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Make-Up Basics, cpProfessionWithFuture

Kies nu voor de praktijkgerichte cursus Make-Up Basics!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Make-Up: Bridal & Party, cpProfessionWithFuture

Kies nu voor de praktijkgerichte cursus Make-Up: Bridal & Party!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Make-Up: Fashion, cpProfessionWithFuture

Tijdens onze groepslessen sta je er nooit alleen voor.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Make-Up: TV & Movie, cpProfessionWithFuture

De cursus Make-Up: TV & Movie helpt je je dromen verwezenlijken.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Natuurlijke Cosmetica, cpProfessionWithFuture

Start vandaag met de thuisstudie Natuurlijke Cosmetica en maak werk van je passie!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Visagie (Allround) - MUA, cpProfessionWithFuture

Volg de up-to-date thuisstudie Visagie (Allround) - MUA en studeer op je eigen tempo.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

beSureOfYourFuture

Na je opleiding make-up ligt de wereld aan je voeten. Wil je visagist worden op een filmset? Bruiden leren opmaken voor de grote dag? Of zie jij het helemaal zitten om te starten in de modesector? Je kan ook je eigen zaak starten als zelfstandig make-up artist. De mogelijkheden zijn eindeloos. Behaal je diploma en breid je skills uit om een mooi portfolio op te stellen. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

Een goede basis is alles. Ik merk dat studenten van deze school echt wel een streepje voor hebben op andere make-up artists. Ze beheersen de technieken en kennen hun vak door en door. Ik raad zeker aan om tijdens je opleiding stage te lopen. Zo leer je werken in een professionele omgeving en leer je omgaan met klanten of modellen. Een echte meerwaarde op je cv! - employerSpeaks

beauty make-up

trendsCapitalized

Het is voor make-up artists van cruciaal belang om mee te zijn met de laatste nieuwe trends. Die veranderen continu. Zoek daarom de juiste kanalen om je te laten inspireren. Instagram, Pinterest en YouTube laten je hier dromen. Maar wie weet bepaal jij de trends binnenkort wel zelf?

Beauty make up, hundredPercentOfTheTime

Steeds meer cosmeticamerken willen een bijdrage leveren voor een betere en gezondere wereld. Ze zetten volop in op natuurlijke en duurzame producten en verpakkingen om zo de impact op het milieu te beperken. Sommige producten zijn zelfs volledig ‘zero waste’ en laten geen (plastic) afval na!

Ik schreef me in voor een basisopleiding puur uit interesse voor make-up. De docent en de motivatie van mijn medestudenten deden me meteen dromen van een carrière als make-up artist. Het duurde niet lang voordat ik me inschreef voor de allround opleiding en werk maakte van mijn portfolio. Dankzij het uitstekende advies van de docenten heb ik nu mijn eerste grote opdracht te pakken! - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Onze make-up opleidingen zijn erg in trek bij onze studenten. De ene wil zichzelf beter leren opmaken, de ander heeft een professionele carrière voor ogen. Onze docenten zorgen ervoor dat je verschillende stijlen en technieken snel in de vingers krijgt. Succes verzekerd!

niceToKnowHeader

  • De allereerste mascara werd al meer dan 4000 jaar geleden gemaakt. Het goedje bestond onder andere uit honing, koolstof en… krokodillenuitwerpselen!
  • L’Oréal is het grootste en bekendste make-upmerk.
  • Ook de make-upwereld heeft zijn eigen celebs: onder andere Bobbi Brow, Pat McGrath, Tom Pecheux en Charlotte Tilbury hebben hun skills al lang bewezen en beïnvloeden de MUA’s van vandaag.
  • Als make-up artist houd je niet alleen rekening met de kledij die een model of klant zal dragen, maar moet je ook vooruit denken over de omstandigheden.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0