Schoonheidszorgen /Nagelverzorging

Nagelverzorging

Ga aan de slag met deze verzorgende en cosmetische opleidingen en richt je volledig op de nagels van je klanten. Onze docenten leggen je stap voor stap uit hoe je de technieken toepast en gezonde nagels in topconditie houdt!

verzorgende behandelingen

toptechnieken

les van ervaren manicuristen

onmisbaar in beautysector

praktijkgerichte lesinhoud

staat mooi op je cv

laagje vernis op je carrière

ook voor beginners

populaire behandelingen

geen ervaring nodig

allCoursesWithinSubtheme Nagelverzorging

Huid- en nagelaandoeningen, cpProfessionWithFuture

Start vandaag met de virtual class Huid- en nagelaandoeningen en maak werk van je passie!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Manicurist, cpProfessionWithFuture

Bereid je goed voor op je verdere carrière als nagelstylist met deze basisopleiding.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

beSureOfYourFuture

Verzorgde handen en nagels zijn voor veel mensen een must om zich zelfzeker te voelen. Het maakt deel uit van hun look en imago. Manicuristen krijgen het dus ook steeds drukker en krijgen alsmaar meer klanten over de vloer. Met een diploma van onze school toon je je capaciteiten aan en verzeker je je klanten van jouw expertise.

Wie in mijn salon wil starten moet kunnen bewijzen dat ze over de nodige skills beschikken. Hebben ze de technieken beet? Kunnen ze ernstige gevallen op tijd doorverwijzen? Kunnen ze een behandeling op maat uitwerken? Allemaal belangrijke criteria die ik in het achterhoofd houd bij sollicitaties. Gelukkig hebben de studenten die bij deze school afstuderen een goede begeleiding gehad en weet ik dat ze het in zich hebben om een topmanicuristen te worden! - employerSpeaks

nagelverzorging

trendsCapitalized

In steeds meer nagelstudio’s worden natuurlijke producten gebruikt die zacht zijn voor de huid en de nagels. Ook de klant hecht hier meer waarde aan dan voordien. Labels als ‘organic’ of ‘cruelty free’ zijn een teken van kwaliteit geworden.

Nagelverzorging, hundredPercentOfTheTime

Tegenwoordig willen we zelf meer onze nagels leren stylen. We worden steeds meer onafhankelijk en heel wat mensen willen zelf alle technieken onder de knie krijgen om hun eigen nagels te stylen. Er wordt volop geïnvesteerd in nagelstyling en elke maand komen er wel nieuwe tools uit.

Ik ben al een aantal jaar nagelstyliste, maar ik had nog nooit een bijscholing gevolgd. Via een bevriend nagelstyliste kwam ik bij jullie school terecht. Ik schreef me meteen in voor 3 verschillende cursussen om probleemnagels aan te pakken. Wat een enthousiaste docenten! Ik heb enorm veel bijgeleerd op korte tijd, dus ik heb weer heel wat nieuws te bieden in mijn studio. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Wil je je skills bijschaven en de laatste nieuwe technieken in de vingers krijgen? Of droom je van een carrière als nagelstylist(e)? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze docenten leren je op een praktijkgerichte manier nagels verzorgen. Ook wie graag een stapje verder gaat vindt hier allerlei vervolgopleidingen met geavanceerde technieken!

niceToKnowHeader

  • De nagels aan onze vingers groeien gemiddeld 3,5 millimeter per maand.
  • De nagels van mannen groeien sneller dan die van vrouwen.
  • Je vingernagels vertellen veel over je algemene gezondheid. Merk je een afwijking in kleur, grootte of vorm? Ga dan zeker eens langs de dokter.
  • Je nagels groeien sneller in de zomer.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0